Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce Grafiker Olabilirmiyim ? Bu Çalışmaı lütfen Değerlendirin.
Bence anlamsız olmuş... Estetik de değil.. Hatta buna tasarım bile denilemez... Sanırım "öylesine" yapmış olduğun bir çalışma olduğu için sonuç bu.. Belki de "öylesine" olmayan çalışmalar yapmalısın... Bence daha başarılı olur...
İşte ben de bunun için "öylesine" yaptığın çalışmaları yayınlamamalısın diyorum... Tam bir çalışma olmayınca eleştiri de getirilemiyor ki hatalarını düzeltesin...
tasarım namına bişey göremedim senin kattığın pek bişey yok daha çok çalış bana kalırsa... ayrıca o yuvarlak halkalarda gölge varda neden b#k tasarım yazısında yok ??? olmamış hemde hiç yazı fontları görsellik uyumsuzluk...
tasarım namına bişey göremedim senin kattığın pek bişey yok daha çok çalış bana kalırsa... ayrıca o yuvarlak halkalarda gölge varda neden b#k tasarım yazısında yok ??? olmamış hemde hiç yazı fontları görsellik uyumsuzluk...
İşte ben de bunun için "öylesine" yaptığın çalışmaları yayınlamamalısın diyorum... Tam bir çalışma olmayınca eleştiri de getirilemiyor ki hatalarını düzeltesin...