Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vaybe Horus bende bir sempati uyandırdın:angel: bir parça Testereden , Bir parça Kartal'dan - kalanı forum kuralları olmak üzere saygı duyuyorum yapma etme eyleme Arkadaslarımın ve kardeşlerimin suçu yok bizde seni seviyoruz
vaybe Horus bende bir sempati uyandırdın:angel: bir parça Testereden , Bir parça Kartal'dan - kalanı forum kuralları olmak üzere saygı duyuyorum yapma etme eyleme Arkadaslarımın ve kardeşlerimin suçu yok bizde seni seviyoruz
Horus bu olaya sadece gülenleri ve insanların yerlerine talip olanları birde bununla beraber bu olaydan sonra panik atak olan üyelerimizide banlıyalımmı ?
Horus bu olaya sadece gülenleri ve insanların yerlerine talip olanları birde bununla beraber bu olaydan sonra panik atak olan üyelerimizide banlıyalımmı ?
Bir kare bin kelimeye bedel derlerdi inanmazlardı insanlar hadi buyrun =) ayıkla pirincin taşını seviyorum sizi.. kendimden bir parça bırakıyorum buraya hergeçen gün.. Geri kalanını banlasalar bile gözüm arkada kalmaz artık :angel: volkan bende mi duygusallaştım ne