Bi montaj da ben yapiym dedim :rofl: [/IMG]
selimbabat 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 May 2011 Mesajlar 644 Tepkime puanı 7 Yaş 35 24 Ağu 2012 #1 Bi montaj da ben yapiym dedim :rofl: [/IMG]
BlueX ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 Eki 2010 Mesajlar 1,022 Tepkime puanı 28 Web sitesi www.bluexdesign.com 24 Ağu 2012 #2 hahahaa
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 24 Ağu 2012 #3 Çocukluğumdan bu yana bu kahramanı çok sevdiğime pişman oluyorum. Güzel güzel
selimbabat 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 May 2011 Mesajlar 644 Tepkime puanı 7 Yaş 35 24 Ağu 2012 #4 creedwar' Alıntı: Çocukluğumdan bu yana bu kahramanı çok sevdiğime pişman oluyorum. Güzel güzel Genişletmek için tıkla ... Kendimi görünce ben de pişman oldum :rofl:
creedwar' Alıntı: Çocukluğumdan bu yana bu kahramanı çok sevdiğime pişman oluyorum. Güzel güzel Genişletmek için tıkla ... Kendimi görünce ben de pişman oldum :rofl:
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 24 Ağu 2012 #5 selimbabat' Alıntı: Kendimi görünce ben de pişman oldum :rofl: Genişletmek için tıkla ... Spiderman, sende kendimi gördüm..düz duvara tırmanıyorum mu denmek isteniyor Yapma selim, yapma selim
selimbabat' Alıntı: Kendimi görünce ben de pişman oldum :rofl: Genişletmek için tıkla ... Spiderman, sende kendimi gördüm..düz duvara tırmanıyorum mu denmek isteniyor Yapma selim, yapma selim
selimbabat 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 May 2011 Mesajlar 644 Tepkime puanı 7 Yaş 35 24 Ağu 2012 #6 creedwar' Alıntı: Spiderman, sende kendimi gördüm..düz duvara tırmanıyorum mu denmek isteniyor Yapma selim, yapma selim Genişletmek için tıkla ... Puahahah :rofl: Üstat tamam bi sıkıntı var da o denli büyük bi sıkıntı değil bendeki. :rofl:
creedwar' Alıntı: Spiderman, sende kendimi gördüm..düz duvara tırmanıyorum mu denmek isteniyor Yapma selim, yapma selim Genişletmek için tıkla ... Puahahah :rofl: Üstat tamam bi sıkıntı var da o denli büyük bi sıkıntı değil bendeki. :rofl:
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 27 Ağu 2012 #7 selimbabat' Alıntı: Puahahah :rofl: Üstat tamam bi sıkıntı var da o denli büyük bi sıkıntı değil bendeki. :rofl: Genişletmek için tıkla ... Konuyu değiştirelim
selimbabat' Alıntı: Puahahah :rofl: Üstat tamam bi sıkıntı var da o denli büyük bi sıkıntı değil bendeki. :rofl: Genişletmek için tıkla ... Konuyu değiştirelim
alicinki 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 9 Şub 2012 Mesajlar 452 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.alicinki.com 27 Ağu 2012 #8 Keşke yapmasaymışsın.
selimbabat 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 May 2011 Mesajlar 644 Tepkime puanı 7 Yaş 35 27 Ağu 2012 #9 alicinki' Alıntı: Keşke yapmasaymışsın. Genişletmek için tıkla ... Bir an ben de yapmasam mı die düşündüm fakat içimdeki duvara tırmanan Selim'i serbest bırakma vaktinin geldiğini anladım
alicinki' Alıntı: Keşke yapmasaymışsın. Genişletmek için tıkla ... Bir an ben de yapmasam mı die düşündüm fakat içimdeki duvara tırmanan Selim'i serbest bırakma vaktinin geldiğini anladım