Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şu bölümü bi çevirirmisiniz?

iethem

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ingilizce bi ders var bi bölümünü yaptım fakat bi bölümü tam olmuyor.ingilizcede biraz düşük.şu bölüm
Step 4 – Cutting out Letters
Imagine that we’re making shaped-cookies. It’s a stretch, but stay with me. In a way, this gradient will serve as our ‘dough’, while the letters will be our ‘cookie cutters’. Those individual type layers created earlier are tools we can use to create shapes from the gradient.

Let’s go through it step by step and see if it makes more sense. Create a selection of the layer contents for your first letter (Ctrl + Click the Layer Thumbnail in the Layers Palette). Now, Select the Gradient Layer (By “Select”, I mean click the layer – do not select the layer contents. We want the selection of the first letter to remain). Copy (Ctrl + C) and Paste so that you’ve created a copy of the gradient in the shape of the letter. If you were to disable ALL of the layers except for this new layer you just created, and the background, you’d now have this:
first-letter.gif

It’s really a lot simpler than it sounds. Repeat this process for the rest of the letters, always making sure to selecting the gradient layer (the dough) prior to cutting out your layer. When you’re finished, put away all your letters and gradient layers (delete them, or hide them).
letterscut1.gif

dersin tamamıda şurada reklam vermiş gibi olcam(özür dilerim) Colorful Glowing Text Effect in Photoshop | Tutorial9

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
google çeviri:

Adım 4 - Letters dışarı Kesme
Düşünün ki-şeklinde tanımlama yapıyoruz. Bir streç, ama benimle kal. Bir bakıma, bu degrade olarak görev yapacak bizim 'hamur' iken harfleri olacak bizim "çerez kesici '. Bu tek tip katmanlar önce oluşturduğunuz biz degrade şekilleri oluşturmak için kullanabileceğiniz araçlardır.

Bu özelliklerin üzerinden adım adım gidin ve eğer daha mantıklı bakalım. ) Katmanlar Paleti'nde ilk harf (Ctrl + tıklayın Katman Küçük için katman içeriğinin bir seçim oluşturun. Şimdi, Seç Gradyan Katmanı (By "Seç" i tıklayın katmanı demek - katman içeriğini seçmeyin. Biz kalmasını ilk mektubun seçim istiyor). Kopyalayın (Ctrl + C) ve yapıştırın böylece harfi şeklinde degrade bir kopyasını oluşturduk. Eğer oluşturduğunuz bu yeni tabaka hariç tabakaların TÜM devre dışı bırakmak ve arka plan vardı, şimdi bu olurdu:

Dan o sesler gerçekten çok basit's. Harf geri kalanı için bu işlemi tekrarlayın, her zaman degrade katmanı (hamur) önce sizin katman kesmek için seçilmesi için emin olun. İşiniz bittiğinde, bitmiş uzak (silmek veya gizlemek) tüm harf ve degrade katmanları koymak.

killer-mine

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Adım 4 - Letters dışarı Kesme
Düşünün ki-şeklinde tanımlama yapıyoruz. Bir streç, ama benimle kal. Bir bakıma, bu degrade olarak görev yapacak bizim 'hamur' iken harfleri olacak bizim "çerez kesici '. Bu tek tip katmanlar önce oluşturduğunuz biz degrade şekilleri oluşturmak için kullanabileceğiniz araçlardır.

Bu özelliklerin üzerinden adım adım gidin ve eğer daha mantıklı bakalım. ) Katmanlar Paleti'nde ilk harf (Ctrl + tıklayın Katman Küçük için katman içeriğinin bir seçim oluşturun. Şimdi, Seç Gradyan Katmanı (By "Seç" i tıklayın katmanı demek - katman içeriğini seçmeyin. Biz kalmasını ilk mektubun seçim istiyor). Kopyalayın (Ctrl + C) ve yapıştırın böylece harfi şeklinde degrade bir kopyasını oluşturduk. Eğer oluşturduğunuz bu yeni tabaka hariç tabakaların TÜM devre dışı bırakmak ve arka plan vardı, şimdi bu olurdu:

Dan o sesler gerçekten çok basit's. Harf geri kalanı için bu işlemi tekrarlayın, her zaman degrade katmanı (hamur) önce sizin katman kesmek için seçilmesi için emin olun. İşiniz bittiğinde, bitmiş uzak (silmek veya gizlemek) tüm harf ve degrade katmanları koymak.

Bu sanki biraz otomatik olmuş gibi ?

Bende şöyle bi çeviri yaptım...

Adım 4 - Harfleri kesip çıkarma

Şekilli kurabiyeler yaptığımızı hayal edin. Biraz uzun, ama benimle kalın.Bi bakıma bu gradyan bizim 'hamurumuz' olurken, harfler de 'kurabiye kesicimiz' olucak.Daha önce oluşturduğumuz bu birbirinden ayrı katmanlar, gradyan'dan şekilleri oluşturmakta kullanıcağımız araçlardır.

Eğer daha etkili olucaksa adım adım ilerleyelim ve görelim.ilk harfiniz için katmanlar paletinden seçim oluşturun.(katmanlar paletinde katmanın küçük görüntüsüne ctrl + mose'u tıklayarak).Şimdi gradyan katmanını seçin ( "seç" ile, yani demek istediğim katmana tıklayın - katman içeriğini seçmeyin. ilk harfin seçili kalmasını istiyoruz.). Kopyalayın (Ctrl + C) ve yapıştırın böylece harf şeklinin içindeki gradyanın kopyasını oluşturduk. Eğer tüm katmanları, bu son oluşturduğumuz ve arkafon hariç devre dışı bırakırsanız böyle bi şekliniz olur:

Gerçekten söylemekten daha kolay. Bu işlemi geri kalan harfler için de tekrar edin, Harfinizi kesip çıkarmak için her zaman önecki gradyan katmanının seçili olduğundan emin olun (hamur).Bitirdiğinizde, bütün harf ve gradyan katmanlarınızı kaldırın.(silin, yada gizleyin).

iethem

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler oto çeviri içinde teşekkürler onu bende çevirmiştim fakat pek anlayamamıstım