Cevaplarla dalga geçmeyelim yıl 2016 ve şu an bu mesajı okuyosak illaki birileri faydalanacaktır.
bizde bu işi yapmaya karar verdik yasal prosedürünü araştırıyorum. dükkan tutuldu malzemecilerle görüşüldü. bu hafta makinelerimizi alacağız inşallah.
bu işte gerçekten para var. bulunduğunuz yerin bu işe ne kadar ihtiyacı olduğuna bakmalı önce.şöyle de bi durum var tabela heryerde ihtiyaç, yeni sistem tabelalalar kutu harf tabela.artık iş bu. cnc işi yani. biraz işe aşina iseniz ve el beceriniz var ise işin içinde pişersiniz. tabi hiçbirşey bilmeden girmek çok riskli. eleman sıkıntısı çok önemli. biz ailecek giriyoruz 3 kişi kendimiz varız. bu işi yapan herkes iş olduğunu söylüyor. bu işi yapacaksanız ve altyapınız var ise 3-5 ay birinin yanında çalışmalısınız diye düşünüyorum. bu mesajı bundan sonra bu işi araştıranlara belki bi fikir verir diye yazdım ama aceleden cümleleri zor toparladım ama işe yabancı olan birisi bile kısa sürede işi kavrayabilir. dediğim gibi cnc kesimini biryerle anlaşıp yaptırabilirsiniz de.. sadece 5bin tl ye kesim makinesi alıp bu işi yapanları görebilirsiniz. hiç değilse kendi işini yapmışş olursun derim. unutup gitmessem işe başladıktan sonra da iş ile ilgili birşeyler paylaşmayı düşünüyorum. şimdilik