Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tablet kendiliğinden şekiller çiziyor.

kusem

🌱Yeni Üye🌱
İyi günler arkadaşlar.

Ben matematik öğretmeniyim ve grafik tableti sadece soru çözümleri için aldım. Bu iş için de uc logic TWH851S nin yeterli olacağını düşündüm. Kalemin yazma alanı, hassasiyeti falan çok hoşuma gitti ancak kalem tablete dokunmaz iken nokta ve çizgi gibi şekiller çiziyor sanki tablete değiyormuş gibi. Özellikle kelimeler arasında kalemi kaldırdığımda ya da denklemleri yazarken falan yazdığiım kısma doğru şekil çizince sorun oluyor gerçekten.

Bu konuda akortek'e yazdım ve yetkili bir arkadaşla email yoluyla iletişime geçtik. Dediklerimi dene olmuyorsa servise gönder yazmış. Denedim olmadı daha sonra yine iletiişime geçtik ilgilendi saolsun.

Benim merak ettiğim acaba böyle bir sorun daha önce başına gelen var mı? Servise yollamadan bir de size sorayım dedim. Malum servis süresi bir ay ve ben derslerde kullanamayınca tarzımızın dışına çıkınca biraz problem olacak. Bu şekilde son sınıflarda çok fazla soru çözebiliyorduk. Tahtada çözmek soru sayısını ciddi şekilde etkliyor :(

yusufbayramm

🌱Yeni Üye🌱
Muhtemelen kalemin basıldığında aktif olmasını sağlayan bir tuşu vardır. Tablete yakınlaşınca da etkileşime geçiyordur eğer böyle bir sorun yok ise garantiye götürmenizi tavsiye ederim hocam iyi günler.

kusem

🌱Yeni Üye🌱
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum Yusuf hocam. Kalemin üzeirnde iki tane tuş var ancak tabletin uygulamasından bu tuşları deactive ettim. Tıklayınca falan herhangi bir tepki vermiyor bu tuşlar. Bunun dışında şekilleri hep en yüksek basınç seviyesinde çiziyor. Yani benim yazı yazarken kullandığım kalınlığın çok üzerinde sanki böyle bastıra bastıra çizmişim gibi üzerine..

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
- Pilli bir kalem kullanıyorsanız pillerinizi güncelleyin
- Bilgisayarınızda yazılım güncellemesi yaptıysanız örneğin windows 7 den 10 a geçtiyseniz sürücülerinizi güncelleyin
- Tabletiniz kablosuz ise tabletin sensöründen uzaklaşmadan yazınız

Eğer bunların dışında teknik servisimizin belirttiklerini yaptıysanız ve sorun devam ediyorsa teknik servisimize göndermelisiniz.

UC Logic Türkiye
Akortek Bilişim

kusem

🌱Yeni Üye🌱
UC-Logic ilginiz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam.

Pilleri iki defa ( en son duracell ) olmak üzere güncelledim. Yazılım hem cd den hem de uc-logic sitesinden güncelledim. Üç farklı bilgisayarda (üç farklı sistem w7-8-10) denedim hepsinde aynı. Bir de tabletim kablolu model. Dediğim gibi yorumlara bakarak almıştım ve beni tatmin eder diye bekliyordum.

Sanırım servise göndereceğim :( Servise göndermek için hangi adrese kargolamam gerekiyor bu bilgiye nereden ulaşabilirim acaba?

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Yeni almış olduğunuz bir üründe sorun yaşamanıza üzüldük.
Satınaldığınız web sitesi veya firma arayıcılığı ile göndermeniz cihazın takip edilebilmesi için en doğru yöntem olacaktır.

Umarız en kısa zamanda size sorunsuz bir UC Logic ürünümüz ile buluştururuz

UC Logic Türkiye
Akortek Bilişim

kusem

🌱Yeni Üye🌱
İlginiz için tekrar teşekkür ediyorum. Başka bir marka olsa bu kadar kolay iletişime geçemezdim diye düşünüyorum.