Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tablet konusunda a6 mı a5 mi ?

that's him

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar karikatür çiziyorum artık bilgisayarda yapmak istiyorum tablet alıcam ama bana uygun tablet hangisi bilmiyorum wacommu alıyım yoksa uc-logıc mi birde yaptığımız çizimler tabletin üzerinde çıkıyormu ?

that's him

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bide eklemeyi unuttum trust markası nasıl acaba alırsam memnun kalablirmiyim?

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Merhaba ,

Tablet olarak UC Logic WP8060 tüm çizim ihtiyaçlarınızı rahatça karşılayabilir .

Standart tabletlerde çizdikleriniz tablet üzerinde çıkmaz . LCD ekranlı tabletlerde yaklaşık 2000EU+KDV gibi bir fiyatı göze almanız gerekiyor .

ama çizimlerinizi üzerinde görme konusuna kafanızı hiç takmayın çünkü mouse kullanırkende mouse izlemiyoruz acaba nereye gidiyor diye :) Ekrana bakarak çizmeye alışmanız birkaç gün sürer .

UC Logic yıllardır Türkiye de ençok tercih edilen marka en önemli sebebi fiyat performans oranı uygun fiyata 1024 basınç hassasiyeti fazla kısayol imkanı ayrıca geniş çizim alanı aldığınız tableti uzun süre kullanmanızı sağlayacaktır.

Aşağıda uc logic kullanılarak çizilmiş örnekler bulunuyor neler yapabileceğiniz konusunda fikir verebilir ;

.::Faith Hi-Speed::. by =euphoria17 on deviantART
dwarf 3 by ~Karayell on deviantART
trip by ~Talipsisman on deviantART
Liberty by *kerembeyit on deviantART