Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tablet tamiri nerede yapılır eksik parçaları nereden alınır?

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Merhaba arkadaşlar.. Tabletim uzun zamandır bozuk ve tamir ettirecek hiçbir yer bulamıyorum. Kalemi kırık, yaralı bereli sargılarla zor ayakta duruyor :) ve tabletin kablosu hasar görmüş sanırım kıvıra çevire zor takıyorum usb girişine :D
uzun zaman önce ikinci el almıştım tabi o zaman tertemizdi :) ama artık yaşlandı ve bakıma ihtiyacı var. kalem için bir bilgisayar yetkili servisine götürdüm bu ne dediler :D
çevremde de soracak pek kişi yoktur tablet bilgisi olan. Sizce nerede tamir ettirmeliyim? usb kablosunu bir elektrikçiye değiştirtsem yaşama şansı varmıdır yoksa yenisini almak şartmı??

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim :angel:

Tabletimin modeli : pen tablet WP8060

WP8060-TAB08-B.jpg

fairtail79

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
taylanozgurcaliskan.wordpress.com
Selam yorgunella,
Logic in türkiye sayfasına girdim, iletişim bilgisi okmeydanı , istanbul olarak gösterilmiş.
Başka bir bayi gösterilmediğine göre dağıtım diğer yerlere herhalde burdan yapılıyor ve bir teknik serviste mutlaka mevcuttur diye düşünüyorum.

UC-Logic Türkiye

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
tam olarak bilmiyorum ama iyi bir elektronik çi mutlaka anlar en azından donanım sorununu çözebilir

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Teşekkür ederim arkadaşlar yardıımlarınız için. malesef çözülebilir bir sorunum yokmuş. yenisini almam gerekecek..