Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tanıtımlarınız farklı bi tat vermesin...

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
iyi çalışmalar arkadaşlar...

farkl305bitatv.jpg

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Portakal yatay, biberse dikey kesilmiş.. Aslında biber kesilememiş..

Portakalın o görünümüne uyması için, biberin yatay konumda olması gerekir.. Tam oturmamış..

Biber, portakal tadı vermiş yani.. :D:D

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Portakal yatay, biberse dikey kesilmiş.. Aslında biber kesilememiş..

Portakalın o görünümüne uyması için, biberin yatay konumda olması gerekir.. Tam oturmamış..

Biber, portakal tadı vermiş yani.. :D:D

Biberin içinde portakal görüntüsü mantıklı; duruşu mu mantıklı değil yani? Bence biber içinde nasıl durmalı?"yı bu düşünüşe göre sınırlayamayız.Zaten amaç olmaması gereken.Çok özgür kılmış bu düşünüş yapılacak çalışmayı.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tanıtımlarını farklı bir tat vermesin..tamam bu doğruda,

Biber, portakal tadı versedi nasıl olurdu?
Harika olurdu tabiki.

Sloganda yanlış anlatım ve yanlış yönlendirme yokmu?

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Biberin içinde portakal görüntüsü mantıklı; duruşu mu mantıklı değil yani? Bence biber içinde nasıl durmalı?"yı bu düşünüşe göre sınırlayamayız.Zaten amaç olmaması gereken.Çok özgür kılmış bu düşünüş yapılacak çalışmayı.
Evet!.. Duruşu mantıklı değil.

Fizik kurallarını, fizyolojiyi, anatomiyi, yerine göre ergonomiyi, en basit perspektif özelliklerini gözardı ederseniz vermek istediğiniz etki zayıflar..

Önemli olan özgür olması mı, yoksa inandırıcı, etkili olması mı?

Buyrun, usta işi benzer çalışmalar... Kiviyi, limonu yatay yerleştirilmiş olarak düşünebiliyor musunuz?

ajansmert

🌟Usta Tasarımcı🌟
Mide bulandırıcı görüntüler...arkadaşlar elmanın içinden ufacık bir kurt çıkınca elmayı anında yere atıyoruzda,bu çalışmalara bakarak kim hangi amaçla kim veya ne hakkında ne düşünecek?

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence o elmayı yere atmayın, yiyin.. Makbul olanı o.. Organik gıda.. :)

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟

Fizik kurallarını, fizyolojiyi, anatomiyi, yerine göre ergonomiyi, en basit perspektif özelliklerini gözardı ederseniz vermek istediğiniz etki zayıflar..

Buyrun, usta işi benzer çalışmalar... Kiviyi, limonu yatay yerleştirilmiş olarak düşünebiliyor musunuz?

Çok doğru, biber yerine kesilmiş bir kabak kullanılsaydı ve kabağın içine portakal yerleştirilseydi hem kabak ve portakal arasındaki renk zıtlığı ile milletin algı tomurcuklarına bi darbe vururdu hem de anlatmak istediğini daha kısa yoldan anlatırdı diye düşünüyorum, ayrıca fareye bittim :) Süper olmuş kim yapmışsa ellerine sağlık...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Biber kendi tadıyla güzeldir, elma kendi tadıyla... Süper filan olmazdı bu nereden çıktı? Bu arada inandırıcı olmasın zaten... Sanıyor musunuz ki gerçekten biber ile portakal birleşseydi gerçekten çok düzgün bir görüntü olurdu? Olmazdı... Olacak olsa bile ispat edemeyiz... ne ben düzgün durmayacağını ispatlayamam ne de siz düzgün duracağını. İkisi de ianandırıcı değil. Konu da bu zaten.

Son düzenleme:

Guwencin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fikri ve slogana baglı olarak görsel oluşturulmasını sevdim. fakat görsel oluşturan arkadaş aceleci olmak yerine daha sakin ve titiz çalışabilseymiş keşke...

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
tüm yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. aslına bakılırsa bu çalışma bi anlık düşüncenin doğurduğu bi çalışma. bu aralar reklam piyasasında gördüğüm amacına uygun olmayan çalışmalar çizimler tasarımları eleştirmek anlamında çalıştım. umarım tüm arakadaşlar amacına uygun tasarımlarla kariyerlerine devam ederler. herkese iyi çalışmalar ...

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
Biber kendi tadıyla güzeldir, elma kendi tadıyla... Süper filan olmazdı bu nereden çıktı? Bu arada inandırıcı olmasın zaten... Sanıyor musunuz ki gerçekten biber ile portakal birleşseydi gerçekten çok düzgün bir görüntü olurdu? Olmazdı... Olacak olsa bile ispat edemeyiz... ne ben düzgün durmayacağını ispatlayamam ne de siz düzgün duracağını. İkisi de ianandırıcı değil. Konu da bu zaten.

Yapıcı yorumun için teşekkürler. tasarımda amaç zaten yoruma açık olması farklı açılardan çeşitlendirilerek değerlendirilmesidir. her arkadaşımın bakış açıcı tasarımın vermek istediği mesajı bütünlüyor. tasarım oluşturulurken bazı eksiklikler olabilir bu normal olsa gerek ama verilen mesaj doğruysa sorun yok bence.... iyi çalışmalar

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

Dostum alkışlıyorum sizi :) :alkis:

NRKZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tanıtımlarını farklı bir tat vermesin..tamam bu doğruda,

Biber, portakal tadı versedi nasıl olurdu?
Harika olurdu tabiki.

Sloganda yanlış anlatım ve yanlış yönlendirme yokmu?

bıraava :alkis:

Ahmet Gezer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ahmetgezer.net
Bence şöyle bir sıkıntı var; Biber yerine daha çok tadıyla anılan bir meyva kullanılsaydı belki biraz daha uygun olurdu Portakal biber tadı verseydi gibi biber bana hep hata yapan yaramazlık yapan çocukların ağzına sürülen cezalandırıcı olarak görünüyor =)
Çocukluğumdan sanırım.Doğru iş yapılması ile ilgili olduğu için portakal biber tadı verirse hoş olmaz belki bu fikir açısından daha iyi olabilirdi.