Dilara GENÇYILMAZ
♾️Grafik Gurusu♾️
düşünce gerçekten güzel tebrik ederim. Ama uzun bir yazıda denersen daha iyi olur.Düşünce çok hoşuma gitti.Eline sağlık
Bu haliyle sadece pintogram gibi duruyor.
Mantık olarak güzel düşünülmüş.T çekiçten daha büyük.İkisini eşit yapsan acaba nasıl görünür.Güzel gözükmesi içinde arka planı siyah T ve çekicide beyaz yapıp birazdaha küçültürsen güzel bir kombinasyon çıkarabilirsin.Daha orjinal gözükür.Alt tarafada bir slogan yerleştirirsin biraz daha süslü görünür![]()
izlediğin korku filminden sonramı bu çalışmayı yaptın?
bu logo bitmemiş
yanlış olan şu ki: madenciler çekiç kullanmaz kazma ve kürek bu hususa dikkat etmeni temenni ediyorum yoksa düşünce güzel
özür dileyerek
madenci deyince aklınıza sadece kömür, altın madenleri gelmesin
bunun elması var, farklı jeolojik oluşumların çıkarılması var
var oğlu var ve gerekirse çekiç, kama hatta fırça bile kullanılır
ve eklemek gerek dünyada ki bir çok maden örgütünün logoları çekiç ve kazmadır
:alkis:
haklısın bilmem nedendir çekiç kullanılıyor ama bence kazma daha güzel durur gibi yada çekicin biraz değişikliğe uğraması lazım madenci çekicine benzese nasıl olur? :sleepy:
Bencede çekiç biraz küçük kalmış sanki bir de yukarıda dendiği gibi yazının devamı gelse Taş Madencilik olarak o zaman tamam olacak sanki. fikir gerçekten çok güzel. Elinize sağlık. Başarılar.
güzel bir düşünce. tebrik ederim. başarılarınızın devamını dilerim.
1Çekice elde koydum ama..resmen logonun dengesi bozuluo .. sağa dogru yatıyordu kaldırıp bu şekilde olmasına kara verdim xDöncelikle fikir süper...
1. Dilara çekiçte bir el olsa süper olur diye düşünüyorum..
2. Grafiksel imgeni toparlayacak bişey lazım galiba bana çok dağınık gözüktü (daire, kare gibi...)
3. Bide logunu logotype nı görseydik yanında güzel olurdu bütünlük aksederdi..
iyi çalışmalar...
yanlış olan şu ki: madenciler çekiç kullanmaz kazma ve kürek bu hususa dikkat etmeni temenni ediyorum yoksa düşünce güzel
bu logo yada logotype değil sadece amblem olmuş canım
Fİrma ismini yazmıycakmısın uygun bir şekilde...
Düşünce güzel ama bana çok kaba geldi daha farklı çizgilerle sadeleştirmelisin bence...
İyi çalışmalar...
grafishop un dediği gibi bunu logotype si yok mu?