Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tasarım için program öneriniz

ibaycik33

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar
ben tasarım işini öğrenmek istiyorum.
php bilgim var ama güzel temalar yapamıyorum. En güzel canlı temalar yapmak için ve bunu css + html'ye dökmek için hangi programı kullanmalıyım. program öneriniz nedir. bununla ilgili olarak da eğitim seti almak istiyorum ama hangisini alacağım bilmiyorum.
yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler...

demir13

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,

php bilgisi olan biri yaptığı tasarımı sanıyorum ki html - css e kendi dökebilir. Bunun için aracı programa ihtiyacınız yok, ama bunun öncesinde o tasarımı yapabilmek için misal photoshop kullanabilme yetkinliği ve bunun da öncesi tasarım nedir ne değildir.. bunlar gerekli. Bunları grafik kitaplarından da öğrenebilirsiniz, blog tarzı sitelerden de (özellikle İngilizceniz varsa). Ayrıca bol bol örnek gezip denemelisiniz. Her projenin malzemeleri ve gerekliliği aynı değildir çünkü.

ytolgar

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba

Ön yüz için öğrenmeniz gerekenler :
tasarım : Photoshop,
kodlama : HTML5, CSS3 (LESS yada SASS), Javascript (salt javascript + jQuery veya Angular.js), bir tasarımı bunlara dökmek için yazılıma pek ihtiyacınız yok.

HTML - Javascript : herhangi bir text editörü yeterli (Notepad++ : Notepad++
LESS - SASS : için Koala yı öneririm. (Koala

Photoshop'tan direkt koda döken yazılım da var (csshat, sadece PS2014CC için) ama koda dökmeyi öğrenmeden kullanmanızı tavsiye etmem.