Bakın zxxxe arkadaşım artık digital baskı makinası sorunları kalıplaşmış.telefonda arızanın ne olduğu nerden çıktığı hemen anlaşılıyor.telefonda halledilecek bişeyse herhangi bi ücret alınmadan zaten yardımcı olunuyor.yok eğer karşı taraf telefonda anlatıcağım şeyleri yapabilcek kapasitede değilse servis ücretini ödemeye mahkum. Bunda kızılıcak bişey yok.ÖRNEK: Müşteriye diyorum arızan anakart yolayım tak abi iki kabloluk birşey.Bana dediği laf ya ben uğraşamam bi yerleri yakarım gel sen tak ee şehir dışında ise bu adam servis ücreti almayımmı yani

Sana birşey dicem.
istanbuldan vana otobüsle bi günlüğüne gidip geliceksin hiç bi iş yapmayacaksın 350 tl vericem size deseler gitmessiniz.okadar kolay bi iş değil.Davulun sesi uzaktan hoş gelir.
Bu arada kötü teknikservisler yüzünden bizde teknik servis kapasitesindeyiz demişssinizsiz.alakası yok o kadar kolay değil.bu işler bakarak görmekle ne yazıkki öğrenilmiyo.size nasıl insanlar geldi açıkcası bilmiyorum ama geçmiş olsun.Bu arada bi sorununuz olduğunda yardmcı olmaya çalışırım.sıfır beşyüzaltı yediyüzdoksansekiz yetmişyedi seksendokuz. yanlış anlaşılmasın kimsenin avukatlığını yapmıyorum içimden geldi yazdım