Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

teknik servis destek

teknik servis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
TÜRKİYE çapında her il' e teknik servis imkanı sağlanır
ve bakım servis ücreti 350 tl + yol üçretidir
bu fiyatlar kampanya dahilindedir.. yedek parça + olarak ek ücret e taabidir.
infiniti_servis.ht

ustasay

🌱Yeni Üye🌱
Slm

usta hayırlı günler makinam infinity makin varn 2 de klaıodu kolu indirsemde gitmiyordu sonra makinayı açıp kapadım ekranda gitti ve hiç bir işlem yapmıyor artık neden olabilir açıp kapayınca x y motorlarını bile çalıştırmıyor,
daha öncesinde baskı sırasında komple baskının üzerini çizip baskıyı iptal ediyordu yardımcı olabilirmisin

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu kadar net servis fiyatı da verimez ki. Diyelim ki elektrik arızasından dolayı kafa bozuldu adamcağız kafada tıkanıklık mı var başka bir yerinde bir şey mi var var diye aradı bulamadı sizi çağırdı sonuç kafa bozuk sök eskiyi tak yeniyi maksimum 10 dk. sonrada ver 350 tl ayıptır kardeşim ...

teknik servis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ustasay sıkıntın belli sana yardımcı olabılırım bunun için bana infiniti_servis.hot dan telefonunu yolla arıyayım sizi.kg

teknik servis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
zxxxe eğer elektrık arızasından dolayı sıkıntı yaşanmışsa bunu zaten kullanan kişi bilir.eğer bilmiyor ve keyfi rahat bir şekilde ..hee ben servis çagırayım baktırayım sonra gerekirse yaptırırım mantığıyla gidiyorsa .. 350 tl vermek zorunda kalır.eğer gerçekten sıkışık ve mağdur sa elimizden geleni esirgemeyiz.ama siz emin olun bu mantıkla çok 350 tl ödersiniz..k.g

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
zxxxe eğer elektrık arızasından dolayı sıkıntı yaşanmışsa bunu zaten kullanan kişi bilir.eğer bilmiyor ve keyfi rahat bir şekilde ..hee ben servis çagırayım baktırayım sonra gerekirse yaptırırım mantığıyla gidiyorsa .. 350 tl vermek zorunda kalır.eğer gerçekten sıkışık ve mağdur sa elimizden geleni esirgemeyiz.ama C çok 350 tl ödersiniz..k.g

1. Uyarınız için tşk.ler ...
2. "eğer gerçekten sıkışık ve mağdur sa elimizden geleni esirgemeyiz" derken 350 tl ödedikten sonra kısmını kasdediyorsunuz sanırım ...
3. "Siz bu mantıkla çok 350 ödersiniz" derken benim mantığımı nasıl anladığınızı sorabilir miyim? ...

Ben mantık yürütmüyorum gerçeklerden bahsediyorum. Daha önce defalarca teknik servis adıyla bazı vatandaşlar geldi geldikleri gibi gitti hiç bir faydasını görmedik. Bunu genelleştirip bütün teknik servisler kötüdür demiyorum siz nasıl çalışıyorsunuz onu da bilmiyorum ama şu var ki: önce arıza tesbit edilir sonra arızaya göre fiyat verilir 3-5 dakikalık dandik işler için "ben yardım ettim ver 350" olmaz diyorum ayıptır dedim, diyorum siz katılmasınız da ben yine diyeceğim ... (Kötü teknik servisçiler sayesinde biz de artık bir teknik servis kapasitesindeyiz bilginize)

seyyyyah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.generalteknik.net
1. Uyarınız için tşk.ler ...
2. "eğer gerçekten sıkışık ve mağdur sa elimizden geleni esirgemeyiz" derken 350 tl ödedikten sonra kısmını kasdediyorsunuz sanırım ...
3. "Siz bu mantıkla çok 350 ödersiniz" derken benim mantığımı nasıl anladığınızı sorabilir miyim? ...

Ben mantık yürütmüyorum gerçeklerden bahsediyorum. Daha önce defalarca teknik servis adıyla bazı vatandaşlar geldi geldikleri gibi gitti hiç bir faydasını görmedik. Bunu genelleştirip bütün teknik servisler kötüdür demiyorum siz nasıl çalışıyorsunuz onu da bilmiyorum ama şu var ki: önce arıza tesbit edilir sonra arızaya göre fiyat verilir 3-5 dakikalık dandik işler için "ben yardım ettim ver 350" olmaz diyorum ayıptır dedim, diyorum siz katılmasınız da ben yine diyeceğim ... (Kötü teknik servisçiler sayesinde biz de artık bir teknik servis kapasitesindeyiz bilginize)

Bakın zxxxe arkadaşım artık digital baskı makinası sorunları kalıplaşmış.telefonda arızanın ne olduğu nerden çıktığı hemen anlaşılıyor.telefonda halledilecek bişeyse herhangi bi ücret alınmadan zaten yardımcı olunuyor.yok eğer karşı taraf telefonda anlatıcağım şeyleri yapabilcek kapasitede değilse servis ücretini ödemeye mahkum. Bunda kızılıcak bişey yok.ÖRNEK: Müşteriye diyorum arızan anakart yolayım tak abi iki kabloluk birşey.Bana dediği laf ya ben uğraşamam bi yerleri yakarım gel sen tak ee şehir dışında ise bu adam servis ücreti almayımmı yani :D
Sana birşey dicem.
istanbuldan vana otobüsle bi günlüğüne gidip geliceksin hiç bi iş yapmayacaksın 350 tl vericem size deseler gitmessiniz.okadar kolay bi iş değil.Davulun sesi uzaktan hoş gelir.
Bu arada kötü teknikservisler yüzünden bizde teknik servis kapasitesindeyiz demişssinizsiz.alakası yok o kadar kolay değil.bu işler bakarak görmekle ne yazıkki öğrenilmiyo.size nasıl insanlar geldi açıkcası bilmiyorum ama geçmiş olsun.Bu arada bi sorununuz olduğunda yardmcı olmaya çalışırım.sıfır beşyüzaltı yediyüzdoksanüç yetmişyedi seksen dokuz. yanlış anlaşılmasın kimsenin avukatlığını yapmıyorum içimden geldi yazdım

Son düzenleme:

seyyyyah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.generalteknik.net
usta hayırlı günler makinam infinity makin varn 2 de klaıodu kolu indirsemde gitmiyordu sonra makinayı açıp kapadım ekranda gitti ve hiç bir işlem yapmıyor artık neden olabilir açıp kapayınca x y motorlarını bile çalıştırmıyor,
daha öncesinde baskı sırasında komple baskının üzerini çizip baskıyı iptal ediyordu yardımcı olabilirmisin

buarada canlı örnek :D ustasay problemi pompa kartı yüzde yüz şimdi pompa kartını takmaya muşa çağırırsa servis ücreti ödemesi lazım yok kendisi takabiliyorsa tabiki ödemicek.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bakın zxxxe arkadaşım artık digital baskı makinası sorunları kalıplaşmış.telefonda arızanın ne olduğu nerden çıktığı hemen anlaşılıyor.telefonda halledilecek bişeyse herhangi bi ücret alınmadan zaten yardımcı olunuyor.yok eğer karşı taraf telefonda anlatıcağım şeyleri yapabilcek kapasitede değilse servis ücretini ödemeye mahkum. Bunda kızılıcak bişey yok.ÖRNEK: Müşteriye diyorum arızan anakart yolayım tak abi iki kabloluk birşey.Bana dediği laf ya ben uğraşamam bi yerleri yakarım gel sen tak ee şehir dışında ise bu adam servis ücreti almayımmı yani :D
Sana birşey dicem.
istanbuldan vana otobüsle bi günlüğüne gidip geliceksin hiç bi iş yapmayacaksın 350 tl vericem size deseler gitmessiniz.okadar kolay bi iş değil.Davulun sesi uzaktan hoş gelir.
Bu arada kötü teknikservisler yüzünden bizde teknik servis kapasitesindeyiz demişssinizsiz.alakası yok o kadar kolay değil.bu işler bakarak görmekle ne yazıkki öğrenilmiyo.size nasıl insanlar geldi açıkcası bilmiyorum ama geçmiş olsun.Bu arada bi sorununuz olduğunda yardmcı olmaya çalışırım.sıfır beşyüzaltı yediyüzdoksansekiz yetmişyedi seksendokuz. yanlış anlaşılmasın kimsenin avukatlığını yapmıyorum içimden geldi yazdım

Arkadaş benim sözlerim mi yanlış anlaşılıyor yoksa yazdıklarım mı okunmuyor? Ben servis ücreti almayın demedim buradan Van'a elbette gitmem ama bu kadar kolay servis ücreti söylenmez diyorum. En basit bir işlem için misal yakınınızda bir yere gidecekseniz ve 2dk'lık bir iş için ben geldim ver 350 ben buna karşıyım. Daha ayrıntılı arızalar veya bir kaç ayrı sebepden oluşan arızalar için 500 alırsın 1500 alırsın ona sesimi çıkarmam hakkınızı elbette ki koruyacaksınız. Bunun adını servis ücreti değilde şöyle değiştirebilirsiniz: Arızanın sebebini bulmak 100 Tl tamir etmek: 250 Tl yine 350 ye gelir ama en azından müşteri aradığı zaman kardeşim benim bu sorunum var dediği zaman arızanın ne olduğunu bulmaya uğraşmayacaksınız bu sebeple bu iş daha uygun bir fiyata olabilir diyorum. Sizin kalıplaşmış dediğiniz arızalar ne hikmetse bizim makineye uğramıyor teknik servis geliyor gidiyor şikayetlerim aynen devam ediyor tabii biz yine servis ücretini ödüyoruz ama al hayrını gör diyerek değil lanet olsun al paranı hesabı ... Bilmem konuya açıklık kavuşturabildim mi?...
Servis sizin işiniz "ücreti budur kardeşim işine gelirse" gibi tavır içerisindeyseniz bu da sizin bileceğiniz bir şey ben daha ucuza veya pahalıya yapın diyemem benim söylediğim kendi fikrim katılsanız da katılmasınız da beni bağlar az işe az ücret çok işe çok ücret bu mantığında olmazsa şahsen sizinle çalışmayı düşünmem bile. Çok gerekirse makineyi çöpe atar ama yine çalışmam .

seyyyyah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.generalteknik.net
Arkadaş neye göre az iş.:D Sana göre az iş ama bana göre çok iş belkii D: çok saçma konuşuyosun.belli bir sabit ücret olur ona göre iş yapılır.100 dolarlık iş yaptım abi nedemek ya :D
ben sana kendi yöntemimi anlatayım artık ne düşünüyorsan düşün.
Şehir dışında isen her türlü servis ücretimi ve yol paramı alırım.bu iş 3 gün sürsede, 2 saat sürsede aynı parayı alırım.eğer istanbulda isen gelirim arıza tespitinde bulunurum eğer yaptırcaksan makinayı servis ücretimi alırım eğer yaptırmıcaksan benzin paramı alırım iyi günler diler çıkarım bu kadar basit.diğer kendini teknikservis sananlar ne yapıyolar bilmiyorum ama doğru bi ticaret uyguladığımı düşünüyorum.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
İç mekan baskı makinesi tamiri yapıyor musunuz? ...

teknik servis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yakınımda olan ve servis ihtiyacı olan her kimse o kişi zaten bizim güvencemiz altındadır

teknik servis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım sana simdiye kadar piyasadaki ( ABI BEN MAKİNADAN ANLIYORUM Bİ BAKİM ) diyen kişiler uğramış bu ap açık ortada.ben şimdiye kadar yaptığımız işlerde parmakla gösterildim allaha şükür..makina kullanıcılarının hataları affedilemez oluyor bazen . 350 yada her neyse vermemek için yakınında kim uzun süre makina kullanmışsa o sana servis oluyor buda makina kullanıcısının hatası sonra gelen kişi de iyice batırınca makinayı... ALO ABI NUMARANI GRAFIKERLERDEN ALDIM YAW BENIM FALAN FİLAN SIKINTIM VAR NEDEN OLABILIR . gbi telefonlarla hiç tanımadığın servislere güvenmek zorunda kalırsın..bilmem anlatabildim mi.. sen en iyisi kendine gerçekten işten anlayan alanında usta bi servis bul ve devamlı onunla çalış çok daha rahat edersin .çünkü bizim müşterilerimiz sabittir ya ABİMİZ-YA KARDEŞİMİZ-YADA ABLAMIZDIR.. Müşteri olmazlar bizim için..

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşım sana simdiye kadar piyasadaki ( ABI BEN MAKİNADAN ANLIYORUM Bİ BAKİM ) diyen kişiler uğramış bu ap açık ortada.ben şimdiye kadar yaptığımız işlerde parmakla gösterildim allaha şükür..makina kullanıcılarının hataları affedilemez oluyor bazen . 350 yada her neyse vermemek için yakınında kim uzun süre makina kullanmışsa o sana servis oluyor buda makina kullanıcısının hatası sonra gelen kişi de iyice batırınca makinayı... ALO ABI NUMARANI GRAFIKERLERDEN ALDIM YAW BENIM FALAN FİLAN SIKINTIM VAR NEDEN OLABILIR . gbi telefonlarla hiç tanımadığın servislere güvenmek zorunda kalırsın..bilmem anlatabildim mi.. sen en iyisi kendine gerçekten işten anlayan alanında usta bi servis bul ve devamlı onunla çalış çok daha rahat edersin .çünkü bizim müşterilerimiz sabittir ya ABİMİZ-YA KARDEŞİMİZ-YADA ABLAMIZDIR.. Müşteri olmazlar bizim için..

Siz hala beni yanlış anlamaya devam ediyorsunuz. Ben basit arızalar için rakamın yüksek olduğunu söyledim ve siz "yakınımda olan ve servis ihtiyacı olan her kimse o kişi zaten bizim güvencemiz altındadır" mesajınızla bu sözümü doğrulamış oldunuz...
Bize gelen teknik servisler için sanki yoldan geçenleri çevirmişiz de akıl sormuşuz gibi bahsetmişsiniz ama benim şikayetçi olduğum teknik servisler makine imalatını, satış ve servisini sağlayan firmanın yetkili teknik servisinden şikayetçiyim...
"hiç tanımadığın servislere güvenmek zorunda kalırsın..bilmem anlatabildim mi" demişsiniz ama teknik servis için kimseye güvenmek zorunda değilim, teknik servis gelir işini yapar gider ...

teknik servis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sizin tam olarak yeriniz nerede.ve ne marka makina kullanıyorsunuz ?

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Ankarada'yız, ilginiz için tşk.ler bizim teknik servisimiz var ... (Şikayetçi olduğum yetkili teknik servisler, teknik servis için başvurduğum şahıs emekli teknik servis elemanı)

teknik servis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hocam emeklı servis ile size genç yetenekli işini bilen servis lazım ..eger servis ihtiyacınız olursa ileride bi gün özelden pm atarsınız k.g