Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

| Tepe İnşaat | Logo Çalışması

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
tepeinaat.jpg

tepenaat.jpg

graphichd

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel bir çalışma daha eline sağlık...

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
ilk çalışmayı sevdim..emeğinize sağlık..

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
İlk çalışmanız güzel fakat sloganda okunma problemi var daha okunaklı bir el yazısı tipi seçmenizi tavsiye ederim başarınızın devamını dilerim.

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ağaoğlu nun My Towerland logosunu çok fazla anımsatıyor. logonu özgün olması logonun kalitesinide arttırır. Yinede emeğine sağlık emek harcamışsın.

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
ikinizede teşekkür ederim yorumlar için "vatandas2009 " Ağaoğlu nun My Towerland logosunu ilk defa sen söyleyince duydu ve netten gördüm bana kalırsa benzemiyor ama senin görüşün o onada bişi diyemem ama o logoda güzelmiş :)

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Aynen agaoğluyla alakası yok alttaki çizgiyi benzetti herhalde arkadaş hatta bu daha bile güzel eline sağlık.

Orege

🌱Yeni Üye🌱
10 numara olmuş bence. eline sağlık

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aynen agaoğluyla alakası yok alttaki çizgiyi benzetti herhalde arkadaş hatta bu daha bile güzel eline sağlık.

''Benzetti herhalde arkadaş'' nedemek bir aç şu konuyu İsmail Eldek senin grafik tasarımla alakan bile yok.Ortalığı karıştırma. beziyor diyorsam birşeyler görüyorumda benzetiyorum. Ayrıca arkadaşın AĞAOĞLU gibi inşaat devi olan bir şirketi sen söyleyince farkettim demesi skandal bence.İnşaat şirketine logo çiziyorsan bütün inşaat şirketi logolarını gözden geçireceksin yoksa bu işi yapmayacaksın.
zaten tepe inşaatın logosuda bu değil kullanılan hayali bir çizim heralde üzerinde tartışılmaya bile gerek yok

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tepe inşaat zaten yok mu? Türkiyenin en büyük firmalarından biri aynı isim sorun olmasın?

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
"Ayrıca arkadaşın AĞAOĞLU gibi inşaat devi olan bir şirketi sen söyleyince farkettim demesi skandal bence" arkadaşım yorumumu oku ondan sonra cvp ver ben ağaoğlunu ilk defa duydum demedim "Ağaoğlu nun My Towerland logosunu ilk defa sen söyleyince duydum" dedim My Towerland'ı ilk defa duydum dedim ve bi logo yapacaksam ki "bütün inşaat şirketi logolarını gözden geçireceksin" demişsin gözden geçirmeye ne gerek var hayal gücüne güvenmiyorsan geçirirsin ve tepe yazı formuyla birbirine benzeyen bi kelime firmanın ismini yayınlamamak için bende öyle yaptım çalışmalarım arasında hayali yok da değil zaten itirazım yok ona da :) yine de yorumun için teşekkür ederim

Tepe inşaat zaten yok mu? Türkiyenin en büyük firmalarından biri aynı isim sorun olmasın?

sadece nette aynı isim :) bazı müşterilerim var logosunu aynı isimle yayınlamamamı isteyen bende deforme ediyorum :)

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
My Town, My Roseville, My Towerland,My World gibi projeleri bazıları bunları gazetelerde,İnternet sayfalarında (hürriyerin internet gazetesinde boydan var) televizyon reklamları her kanalda var görmemen mümkün değil. şaşılacak bir durum görememiş olmak. grafik tasarım sadece hayal gücüyle yapılmıyor bunu da araştırmanı tavsiye ederim.
gelelim tepe inşaatı logosuna bazı müştereilerine isteği üzerine deforme edip kullanıyormuşsun. nerede yayınlanıyor bu çok merak ettim.
© 2007 Tepe İnşaat San.A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.:smile:

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
sloganın fontunu değiştiririrsen hazırladığın logonun daha güzel olacağına inanıyorum , çünkü sloganındaki font hemen bakıncak okunacak tür de olmadığından okunmakta zorluk çekiliyor !!!

h6soft

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmuş elinize sağlık

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Perspektif Hatası

aslında ilk gördüğüm anda farketmiştim bu hatayı. ölçüm yapmak gerekiyordu.üşenmedim ölçtüm sizin iyiliğiniz için düzeltme şansınız varsa düzeltin özellikle çatı katı:smile:

yakın çekim

ahmedgunduz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
10 üzerinden 11 :) bu bir de benden olsun gari aklının terine sağlık olsun