Sadece ''teras'' tan kahve fincanı yapsan?
deneyeceğim önerini teşekkürler..
naman yarabbim göremiyorum

logo nerede ?
logolar sorunsuz gözüküyor..
1.çalışma çok sık rastlanan ve artık çok sıradan hale gelmiş bir çalışma kötü dğeil ama sıradan..
2.çalışma logodan çok afişi andırdı bana .. olurda bu cafenin reklam broşürleri fln çıkarsa onda kullanılabilinecek cinsten sanki..
3. çalışmanın biraz daha üstüne gidebilirsin en iyisi o gibi gözüküyor..
sol taraftaki griler çok açık renkte oldugu için renkle ilgili çok büyük sorunlar çıkartır diye düşünüyorum o yüzden sağdaki daha iyi ama bunun yanı sıra altlarındaki yasının bu boyutlarda bile okunması güç bence o yazı logonun bir parçası olmamalı.. belki şirket sloganı olabilir ama bence logoda olmaması gereken birşey dye düşünüyorum ama illa olucaksa daha okunabilir hale getir derim..
1. sıradan olabilir ama sonuçta sade ve estetik...
2. bu kafenin tüm işlerini ben yapacağım.. adamın istediklerini duysan kanın donar...
3. sonuçta baskıyıda biz yapacağımız için istediğimiz gibi revize edebiliriz...
teşekkür ederim vaktini ayırıp bu kadar şey yazdığın için..
3. Çalışma bana daha ziyade club hareketlı bir mekan izlenimi verdi...Bu logo nun her yerde kullanılıcağanı hesaba katarsak eğer, bıraz daha çalışılmalı derim ben...Neden hep aynı font üzerinde çalışıyorsunuz?Farklı fontlar bu calısmaları daha canlandırabılır...Tabii mekan ın nerede oldugu ve ne gıbı ürünlere ağırlık verdiğide önemli.Bunları da göz önünde bulundurarak daha farklı çalışmalar yapmalısınız derim ben...İyi çalışmalar...
öncelikle teşekkür ederim club değil burası gayet güzel bir cafe... bahçeli ve "teraslı"... üstündeki yuvarlaklarda korkuluk olarak düşünüldü ama oraya bi korkuluk ilustrasyonu düşünebilirim... Neden aynı font.. çünkü benden estetik ve kurumsal bişey istendi.. bende swiss font serisini çok severim onu kullandım ama farklı fontlarda denenebilir..
İlginize teşekkür ederim..