Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Terzi kartviziti

b0reas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bugün terzinin birinden aldıgım kartviziti yapmak istedimm böyle bi tasarım olduu güzel olmasada yorumlarınızı yapın arkadaslar abilerim ablalarım :=))

Benzer konular

mrt syr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aynı hatayı burda da yapmışssın kartvizit örneklerine bakıp tekrardan yapmanı öneririm.

b0reas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resim olarak diosanız ben bunları yaparkenn yaptıgım kartvizitlerdede resim oldugu icin koymustum .S

atomium

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kartvizit çok sade olmuş, kullandığın yazı karakterlerinin ve fonun daha estetik olmasına özen gösterirsen daha başarılı bir çalışma ortaya çıkabilir..

mrt syr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
genel anlamda resim pek tercih edilmez üstelik o kadar da büyük leyle alakalı yapılacaksa kartvizit onun adına uygun logo ve tasarımı yapılır

atomium

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birde telofunun baş harfini büyük yap kod numarasına 0'ı ekle ayrıca "KOT TADİLATI" nedir? Dünyada böyle birşey varmıdır? :)

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Terziden aldığınız kartviziti referans almak yerine neden bu sitedeki çalışmaları ve onlara yapılan yorumları incelemiyorsunuz? Bu sizin için çok daha hayırlı olur.:)

İyi çalışmalar.

b0reas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız icin saolsn valla ögrene ögrene yapıcaz bu işi :=) grafiker olmak istiorm da o yüzden calısıorz :=)) böyle bişeler yapmaya cabalıom bu kartvizitte önümdeki kartvizitin aynısı sadece resimleri degiştirdim ben logo yoktuu ama oyüzden yapmadım zaten yapamıorm onuda ögrenmeye calısıorm ama kendim yaptıgım kadarıyla ögreten kimse olmadıgı icin :=))

b0reas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valla kartvizitte ne yazıosa yazdım bende yaptıgıma bende suc yok :=))

mrt syr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
grafiker olmak istiyosan bir işe falan gir kendinde çabala tabiki de iş ortamı çok farklı orda daha fazla şey öğrenebilirsin üniversite içinde eğeğr grafiği istiyorsan malisef program bilmeyle almıyorlar çizim yeteneğinin olması lazım

b0reas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valla demin yazdım işte daha dogrusu sordum ... :=)) ben normalde makina ressamıyım autocad - solid - mastercam .... bunları biliorm da grafik istiorm ben hosuma gidio :D zevkliii :D

mrt syr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
seviyorsan zaten yaparsın bu meslek sevilmeden yapılmaz :)

atomium

🏅Acemi Tasarımcı🏅
madem ki elindeki kartvizite göre yapıyosun, daha kaliteli birşey alıp onun üzerinde çalışmayı dene, emin ol daha başarılı olursun..

b0reas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şimdi bitane daha buldum onu yapıcam dediklerinize dayanarak ona yorum yapın bide :=)