Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bugün terzinin birinden aldıgım kartviziti yapmak istedimm böyle bi tasarım olduu güzel olmasada yorumlarınızı yapın arkadaslar abilerim ablalarım :=))
kartvizit çok sade olmuş, kullandığın yazı karakterlerinin ve fonun daha estetik olmasına özen gösterirsen daha başarılı bir çalışma ortaya çıkabilir..
Terziden aldığınız kartviziti referans almak yerine neden bu sitedeki çalışmaları ve onlara yapılan yorumları incelemiyorsunuz? Bu sizin için çok daha hayırlı olur.
yorumlarınız icin saolsn valla ögrene ögrene yapıcaz bu işi :=) grafiker olmak istiorm da o yüzden calısıorz :=)) böyle bişeler yapmaya cabalıom bu kartvizitte önümdeki kartvizitin aynısı sadece resimleri degiştirdim ben logo yoktuu ama oyüzden yapmadım zaten yapamıorm onuda ögrenmeye calısıorm ama kendim yaptıgım kadarıyla ögreten kimse olmadıgı icin :=))
grafiker olmak istiyosan bir işe falan gir kendinde çabala tabiki de iş ortamı çok farklı orda daha fazla şey öğrenebilirsin üniversite içinde eğeğr grafiği istiyorsan malisef program bilmeyle almıyorlar çizim yeteneğinin olması lazım
valla demin yazdım işte daha dogrusu sordum ... :=)) ben normalde makina ressamıyım autocad - solid - mastercam .... bunları biliorm da grafik istiorm ben hosuma gidio zevkliii