Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tnrdizayn |kartvizit tasarımım..

asi_tankur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tnrdizayn.com
iy günler arkadaşlar kendime bir kartvizit çıkarmak istiyorum sizce hangisi uygun olur veya nelere dikkat etmem gerekir?

tnrdizayns.png

Benzer konular

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
TNR yazdığın fontu demiyorum. Öbür metinleri yazdığın fontu değiştir. Diğerine uyumlu olsun. Tırnaklı karakter kullanma bence.

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
şu yazı neden sağa sola genişletilerek deformasyon edilir ki ayrıca tnrdizayn yazı espaslarında hatalar mevcut. değiştirmeni tavsiye ederim ve kartvizitte her zaman sadeliğe önem veririm. iyi çalışmalar.

asi_tankur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tnrdizayn.com
şu yazı neden sağa sola genişletilerek deformasyon edilir ki ayrıca tnrdizayn yazı espaslarında hatalar mevcut. değiştirmeni tavsiye ederim ve kartvizitte her zaman sadeliğe önem veririm. iyi çalışmalar.

anladım yorumunuz için teşekkür ederim kartları bastırdık kabartma yaptırdım çok güzel oldu yanlız birdahaki basımda eleştrilerinizi dikkate alıcam

asi_tankur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tnrdizayn.com

anladım yorumunuz için teşekkür ederim kartları bastırdık kabartma yaptırdım çok güzel oldu yanlız birdahaki basımda eleştrilerinizi dikkate alıcam