Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Türk Malı :)

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
turkmal305.png

can sıkıntısından yaptıgım bir çalışma :)

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
8 ler değişik olmuş ama çok hoş olmamış sanki. Ve 1 ile 9 dan daha büyük olması garip bir görüntü ortaya çıkarmış. Ama yazı fontlarını beğendiğimi de söylemeliyim.

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Tamamen can sıkıntısı aslında o yüzden pek fazla özenilmedi.fontların ölçülerini inceledim 1 ile 9 arasında bir uyumsuzluk var ama öçlüleri aynı garip.Yazılar tr brsik sayılar ise nevis font isimleri.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Onlar 8 mi?... aslında esprili ve değişik. Ancak yaptığı çağrışım güzel değil. Çoğumuzca hitap halinde olduğu zaman hakeret olarak nitelendirdiğimiz bir hayvanın "domuzun" burnunun yan döndürülmüş hali gibi duruyor.Elbette böyle bir niyet yok ama neyse ki gerçekten bir yerlerde kullanılacak bir çalışma değil; ters teper.

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Onlar 8 mi?... aslında esprili ve değişik. Ancak yaptığı çağrışım güzel değil. Çoğumuzca hitap halinde olduğu zaman hakeret olarak nitelendirdiğimiz bir hayvanın "domuzun" burnunun yan döndürülmüş hali gibi duruyor.Elbette böyle bir niyet yok ama neyse ki gerçekten bir yerlerde kullanılacak bir çalışma değil; ters teper.

Aslında kırk yıl düşünsen gelmezdi aklıma degişik bir çagrışım olmuş :) 8 leri öyle yapmamın nedeni ise 88 lerin oldugu kızımlara vertical olarak 2006 ve 2008 yazmak istedim o yüzden 8 leri pt olarak büraz daha büyük yaptıgım 0 ların içne aldım bu sayede 2006 ve 2008 de yapabilecektim :)

saygılar