Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Türkçe Adobe mi? İngilizce Adobe mi?

mehmet_dogan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Slm

Arkadaşlar yıllardan beri CorelDRAW (3.0'dan beri) ve Photoshop kullanmaktayım.
Sona zamanlarda Adobe Programları (InDesign ve Illustrator) daha cazip gelmeye başladı ve Photoshop ile uyumları mükemmel Adobe Programlarını geçiş yapmayı düşünmekteyim.

Adobe programlarını kullanan arkadaşlar Türkçe mi İngilizce mi kullanıyorlar acaba ben Türkçeye daha hakim olacağını biliyorum ama internet üzerinden de tutorialler İngilizce olduğu için daha kolay olacak gibime geliyor programı türkçe ve ingilizce kullanan arkadaşlar yazarsa + ve - lerini bana da seçimimde yol göstermiş olurlar.

Teşekkürler

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba. Bende İngilizcesini kullanıyorum çalıştığım işyerine mahsus bir olay ama tavsiye ederim çünkü hem sistemle uyumu hed de dediğiniz gibi internet üzerinden tutorial vb. dosyalar kullanacağınız zaman problem yaşamazsınız bir de İngilizcesi daha yaygın daha sonra başka bir işe veya başka bir programın İngilizce versiyonuna geçiş yaptığınızda zorluk çekmezsiniz. Kolay gelsin.

şivan2008

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İleri Kulanıcılar Hep İngilizce Kullanırlar . . .
Zaten Türkçe İle İngilizce Özellikler Bakımından Birbirini Tutmazlar . . .

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
valla türkçeyi artık tavsiye edebilirim neden diyecek olursan daha özümseyerek anlayarak yazılımı kullanabilirsin. Zaten adobenin pdf olarak yazılım rehberleri var başka hiç bir dile ihtiyacın yok. Tecrübesiz olsan tutorialler ing derdim ama biliyorsun anlamını bildikten sonra hangi dilde olsa farketmez.

mehmet_dogan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır ingilizce programları bırakıp türkçeye geçtim kullanım olarak ilk başta biraz zorluk çektim ama türkçe programda program hakimiyeti inanılmaz derece arttı.
Bana göre bu saatten sonra kesinlikle türkçe ama şunuda belirteyim bazı çevirmeler insanın kafasını karıştırabiliyor.

mehmet_dogan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır ingilizce programları bırakıp türkçeye geçtim kullanım olarak ilk başta biraz zorluk çektim ama türkçe programda program hakimiyeti inanılmaz derece arttı.
Bana göre bu saatten sonra kesinlikle türkçe ama şunuda belirteyim bazı çevirmeler insanın kafasını karıştırabiliyor.