Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ürün Resimlerine Bu Etkiyi Nasıl Verebilirim

Slaytanic

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir market için sürekli olarak insert hazırlıyorum resimleride dahil herşey bana ait,profesyonel olmayan bir ekipmanım var fakat bazı marketlerin ürün resimlerine baktığımda değişik bir pastel ton ve renklerde yumuşama var, aşağıdaki 2 örnek resme bakarsanız anlıyacağınızı umuyorum, ben böle bir etkiyi nasıl vereblirim?
sut.jpg

42169084.jpg
[/URL][/IMG]

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Çekim boyutundan mı bahsediliyor?
Tasarım boyutundan mı?
Ben anlamadım :)

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Ürün çekiminde ekipmanın çok büyük önemi vardır. Still life masası, Para Flash lar , Güzel bir yada bir kaç lens güzel bir DSLR makine...

Bunların hangisi sizde mevcut ?

Slaytanic

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çekim boyutundan mı bahsediliyor?
Tasarım boyutundan mı?
Ben anlamadım :)

Tasarımlık bişey yok, olay fotgraf boyutu da değil tabikide, olay fotgraf taki renk etkisi süt teki renkler biraz noise içieriyor, cola da ise böle birşey yok.

Ürün çekiminde ekipmanın çok büyük önemi vardır. Still life masası, Para Flash lar , Güzel bir yada bir kaç lens güzel bir DSLR makine...

Bunların hangisi sizde mevcut ?

Malesef bunlar bende mevcut değil, bu ekipmanlar olursa bölesine yumuşak renk tonları elde edebilirmiyim?

2. Olarak bana bu şekilde bir set önerisi sunabilirmsiniz?Malum çok çeşit var.
Masa,Para flash dslr makina ve uygun bir lens birde bunlar varken extradan çadır gerekirmi?
Çok pahalı olmayan orta halli bir sistem önerinizi bekliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

neo_fb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende market insertleri yapıyorum ve bende de aynı sorun soz konusu ama bu CocaCola resmi bence direk çekilip de konulmuş hali degil üç boyutlu çizim gibi

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben stüdyomda Hensel 1000 W. lık iki adet flash ve 3 adet te türk yapımı 500w. lık para flash ile nikon d80 beni tatmin ediyor tabii daha iyileride var daha uygun fiyatlarıda, Still life masası ise set olarak araştırma yaparsanız daha iyi olur çünkü still life masalarında yok yoktur bir sürü ekipmanları mevcut. Fotoğraf Stüdyolarıyla çalışan tedarikçi firmalarla görüşürseniz rn uygun fiyatı onların vereceğinden eminim...

Tavsiyem orta halli başlayarak profesyonel ekipmana sahip olmak istiyenlere.

Nikon D serisinden d40 , d70, bulabilirseniz d100 Body i daha profesyonel istiyorsanız d80, d200 modellerini incelemenizi tavsiye ederim.

Still life ve Light Box setlerinden sizin bütçeniz için uygun olan en kullanışlışını direk satıcı ile muhatap olursanız ve amacınızı açıklarsanız kendileri yardımcı olacaklardır.

Lens olarakda 24mm. sizi son derecede güzel makro ve ürün çekimi yapabileceğiniz yada 18mm. lens te işinizi görebilir diye düşünüyorum...

Bu saydığım ekipmanları aldığınızda biraz da araştırma yaparak Still life çekimlerinin püf noktalarını ve makinenizin ayarlarını doğru düzgün bir şekilde öğrendiğinizde fotoğraflarınızdaki büyük değişimi göreceksiniz...

Bu arada Profesyonel Body(DSLR makinenin gövdesi) satın almak istiyorsanız, ikinci el elimizde temiz makinelerimiz ve lensler tavsiye edebilirim. İletişim için özel mesaj ile irtibat kurabilirsiniz.

Slaytanic

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Zaman ayırıp bilgilendirdiğin için teşekkür erderim şirket için alamam ama kendim için 2. el gövde ve len alıcak duruma geldiğimde irtibata geçerim