Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Video ile ilgili

veliaht41

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba Arkadaşlar;

konu yeri tam olarak burasımı bulamadım ama bir sorum olacak.benim bir videom var ve onun altına aynı haberlerde ki gibi sağa doğru kayan haber şeridi eklemek istiyorum ve o şeridin içine yazı yazmak istiyorum bunu nasıl yaparım arkadaşlar bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

serinn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.serinworks.com
Merhaba Arkadaşlar;

konu yeri tam olarak burasımı bulamadım ama bir sorum olacak.benim bir videom var ve onun altına aynı haberlerde ki gibi sağa doğru kayan haber şeridi eklemek istiyorum ve o şeridin içine yazı yazmak istiyorum bunu nasıl yaparım arkadaşlar bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

bu linke bir bak istersen, jQuery kullanımı ile nette biraz araştırma yaparsan sorununu çözersin. Kolay gelsin

.......................................

Moderatör tarafında düzenlendi:

veliaht41

🏅Acemi Tasarımcı🏅
baktım ama video ya haber şeridi ekleme ile ilgili yada ona benzer hiç bir şey yok.

hddntha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
konuyu biraz daha açar mısın, videoyu nerede kullanacaksın ona göre çözüm bulalım. bu söylediğini flash ile yapabilirsin ama biraz actionscript bilgisi ister =)

seyrusefer

🌱Yeni Üye🌱
Sorunumuz tam olarak aynımıydı kestiremiyorum ama benim de böyle bir ihtiyacım olmuştu.

Movie Maker yardımıma koşmuştu. Videoyu ekleyip,altlarına metinleri ekledim. (Video kesitlerine göre metin uzunluğunu ayarlayak)

Metinlere "Çağdaş-Soluklaştırma" metin efektini uygulayınca kısmen istediğimi yapabilmiştim.

Xp'nin Movie Maker'ında daha kolaydı bu işlem ama Win 7 'de ancak bu yöntemi bulabildim.

Eminim daha profosyenel alternatifler vardır ama benim bildiğim kestirme yol bu olmuştu