Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Vitamin Kartvİzİt

jale

🌱Yeni Üye🌱
Yine bir kartvizit çalışması yaptım. Müşterimin isteği doğrultusunda hazırladım.
Sanırım zeminden dolayı kartvizit bana çok kalabalık hissi uyandırdı. Fakat müşterim ısrarla bu zemini kullanmamı istiyor. Sizce bu kartı nasıl daha sadeleştirebilirim. Profesyonel olduğunuz için bana yol göstermenizi istiyorum. Teşekkür ederim
vtamncafeqw8.jpg

Benzer konular

designerbyMR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Siyah yazılara farklı bir renk tonu uygulayabilirsin ve arkada ki krokiyi yumuşak hatlarla çizersen zemindeki yumuşaklığa yaklaştırmöış ve dolayısı ile uyum yakalamış olursun....

Hoş Çalışma ....

Bide çalışmalarını burada arkadaşlarla paylaşırken üzerlerini çizmek yerine farklı numaralar kullanırsan çalışmalarını daha net değerlendirme şansları olur bence ...

Eline sağlık iyi çalışmalar ..

diyar000

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım yazılarla kartvizitin rengi uyumlu olmamış. ama yinede eline sağlık iyi....

diyar000

🌱Yeni Üye🌱
ha bide yazıları daha yumuşak bir yazı tipiyle yazabilirsin...dah sade görünür ve daha kibar olur bence

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
Kardeş kurumsal kartvizitler sade olur. Bu çok kalabalık bir çalışma

D4RK$UN

🌱Yeni Üye🌱
müşteriyi ikna etmeye bak böle kartvızıtmı olur yaa :D

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
hepsi müşterinin isteğimi

Yine bir kartvizit çalışması yaptım. Müşterimin isteği doğrultusunda hazırladım.
Sanırım zeminden dolayı kartvizit bana çok kalabalık hissi uyandırdı. Fakat müşterim ısrarla bu zemini kullanmamı istiyor. Sizce bu kartı nasıl daha sadeleştirebilirim. Profesyonel olduğunuz için bana yol göstermenizi istiyorum. Teşekkür ederim
vtamncafeqw8.jpg

yazılar uyumsuz çok aşırı bir kalabalık var daha sade birşeyler yap daha oturaklı ve müşteriyi ikna etsin sitedeki kartvizit örneklerini bir araştır

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Bir kez bu zemin rengi nedir böyle ? berbat olmuş logoda çok karışık olmuş.. Kumpiri ve aperatif yiyecekleri çağrıştıran bir resim olsa iyi olurdu..Birde o kartvizitin arkasındaki o korkunç kroki ye de yazacak birşey bulamadım gerçekten çok kaba olmuş..

zengibar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
üstünde daha çok çalışmalısın yada baştan yapmalısın