Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web Arayüz Çalışmam 01

omerh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumlar...

gergedanwebarayuz.jpg

Benzer konular

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Yorum yapmak için epey küçük görünüyor. Neyseki adres okunuyordu ve siteden girip baktım. Bence güzel görünüyor.

İyiki siteden bakmışım. Slider'ı maskeleme fikri çok zekice. İlk defa görüyorum. Yarın ilk iş ben de uygulayacağım.

omerh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yorum yapmak için epey küçük görünüyor. Neyseki adres okunuyordu ve siteden girip baktım. Bence güzel görünüyor.

İyiki siteden bakmışım. Slider'ı maskeleme fikri çok zekice. İlk defa görüyorum. Yarın ilk iş ben de uygulayacağım.

o kadar küçük attığımın farkında değilim özür. teşekkürler zekice dediğin için. nasıl maskeliyeceğimi bilmiyordum aslında tasarladıktan sonra öğrenmek zorunda kaldım :rofl: oluyormuş ve değişik görünüyor bence...

kolay gelsin şimdiden

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
o kadar küçük attığımın farkında değilim özür. teşekkürler zekice dediğin için. nasıl maskeliyeceğimi bilmiyordum aslında tasarladıktan sonra öğrenmek zorunda kaldım :rofl: oluyormuş ve değişik görünüyor bence...

kolay gelsin şimdiden

Beni Flash'ın zulmünden kurtaracak bu uygulama. Çok fazla işime yarayacak açıkçası. Üzerinde çalıştığımız proje hayata geçerse sana da haber veririm bakarsın.