Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web Arayüz Çalışmam

omerh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar... Site yayına girdi....

rdfwebarayuz.jpg

Benzer konular

omerh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yorum yapan yok sanırım...

sherifhe

🌟Usta Tasarımcı🌟
renk seçimin güzel olmus banner kısmı bu sekılde olan sıtelerı sevıyorum hoş bi görüntürüsü var arkadasım tek göze batan ortadakı resmın kenarında kı grı kısım varya onu bıraz degıstırırsen rengı olabılır degrade verebılırsın dıye dusunuyorum. basarılar..kolay gelsın...

omerh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renk seçimin güzel olmus banner kısmı bu sekılde olan sıtelerı sevıyorum hoş bi görüntürüsü var arkadasım tek göze batan ortadakı resmın kenarında kı grı kısım varya onu bıraz degıstırırsen rengı olabılır degrade verebılırsın dıye dusunuyorum. basarılar..kolay gelsın...

yorumun için çok teşekkürler... gri aslında transparan özelliği var o grinin flash animasyon. alt bgrnd görünüyüror. fikrin değişir. Ama eleştirini dikkate alıcam çok sağol.

ersint79

🌱Yeni Üye🌱
elinize sağlık ama fazlasıyla turkcell sitesini andırıyor.

omerh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
elinize sağlık ama fazlasıyla turkcell sitesini andırıyor.

Teşekkür ederim eyvallah ama biraz haksızlık etmiyor musun?

Bana değil :) turkcellin sitesini yapan arkadaşlara çünkü o site çok başarılı bence (siz söyleyince hemen baktım siteye... )

omerh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar renk tonlaması mı turkcellin sitesini andırıyor. bunu söylüyorsanız evet andırıyor. ama haksızsık etmeyin. çünkü esinlenmemi gerektiren bi durum yok çünkü firmanın kendi logosu zaten tüm renkleri barındırıyor. logonun renklerinden yola çıkarak böyle bir web tasarladım. evet esinlendim ama başka bir siteden... bundan önce yine kendim yaptığım diğer bir siteden... yakında onu da buraya atıcam o zaman değerlendirin bence...

tüm yorumlar için teşekkürler....