Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web Sitesi Hazırlanması - Türkiye Geneli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eratosth

🌱Yeni Üye🌱
Web Sitesi Hazırlanması

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: Merhaba Arkadaşlar;
Kabaca işi özetliyorum, ilgilenen arkadaşlar mail yoluyla temas kursunlar.

Baskı hizmeti verecek web sitemizi hazırlatabileceğimiz arkadaş arıyoruz.

Siteden beklentilerimiz şu şekilde;

Siteye giren kullanıcı öncelikle kendisine sunulan 3 farklı ebattan birini seçecek,

Sonra 2 farklı materyalden birini seçecek,

Bunun sonrasında seçtiği boyuta göre tasarım kısmına gelmiş olacak, basacağı ürüne ait tasarımı düzenleyebileceği sayfaya gelecek. Belirtilen boyutta resim upload edip ilgili ebat içine arzu ettiği şekilde yerleştirecek, Arka plan rengi seçebilecek, Arzu ederse değişik boyut ve fontlarda metin ekleyebilecek. (logoların başarıyla görüntülenebilmesi açısından png vb formatları desteklemesi önemli.)

Tasarımla uğraşmak istemeyen sadece görselini upload edecek ve Text kutusuna bilgileri yazacak,

Siparişi tamamla butonuna basacak ve seçtiği boyut, materyal, tasarım hizmeti gibi bedellere göre bir ücret sunulacak.

Ödeme sayfası mevcut e-ticaret sayfamız üzerinden yapılacaktır, ödemele ilgili bir altyapıya ihtiyacımız yok. Sadece güzel ve kullanışlı, sade bir arayüzle müşteriyi karşılamak ve ödeme sayfasına kadar getirmek istiyoruz.

İlgilenen arkadaşlardan Mail bekliyorum.
İyi çalışmalar...

E-posta: eneslevent@gmail.com