Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web sitesi yüklemek için ?

gonzale_s

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İyi günler hazırladığım şablonu yani web sitemi nasıl yüklerim Yardımcı olabilimisiniz. işlem sırasına göre host domain sonra yükleme nasıl yaparız.:angel:

Benzer konular

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
aslında bu konuyu hosting kiraladığınız yerden teknik destek isteyerek çözseniz, daha verimli ve kesin sonuç elde ederseniz... Bazen servis sağlayıcınızdan kaynaklanan sorunlardan dolayı burada tarif edilen şeyler gerçekleşmeyebiliyor.
Ancak başlangıç için bir FTP yazılımı kurunuz ( Filezilla vs.)

Tochatter

🌱Yeni Üye🌱
filezillaya gerek yok bence
başlat - çalıştırı aç ve
ftp.siteninadi.com olarak gir kullanıcı adı şifre kısmının gelmesini bekle giriş yaptıktan sonra httpdocs adlı bi klasör olur onun içine sitenin tasarımını atabilirsin.

tasarimci62

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Filezilla programını bilgisayarına kurarak dosyalarını ilgili klasörlere gönderebilirsin.

demir13

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sırasıyla yazayım:

Öncelikle iyi bir hosting firması bul ve oradan hosting paketi al, alırken zaten domain isteyip istemediğini soracaktır. Veya istersen öncelikle Üye hesabı aç (ücretsiz olur) açtıktan sonra önce domaini al sonra hostingi alırsın. Hostingi alırken yine sorar. Sormazsa bile bir destek e-maili gönderirsin hallederler.

Filezilla falan hiç bir şeye gerek yok. 10 yıldır bu işi yapıyorum kullandıysam bir iki sefer kullandım bu ftp'leri. Zaten hiç bilmiyorsan kafanı hiç karıştırma. Alacağın hostun kontrol paneli olacaktır. Benim tavsiyem Linux sunucu + Cpanel şeklinde bir hosting paketi alman. Tabi ASP ile çalışmıyorsan. Cpanel'de Dosya bölümüne gir, siten için istediğin klasörü oluştur (siten bu klasörün adı altında yayınlanacak. Örneğin : benimadim.com/klasorum seklinde). Oluşturduğun klasorün içine girip yukarıdaki menüden Dosya Yukle butonuna tıkla ve mail'e attachler gibi yukle.

Bu arada sorunu biraz acemi seviyesinde bir soru olarak algıladım. Dolayısıyla senin şablondan kastettiğin sadece Photoshop'ta hazırlanmış görsel bir şablon mu? Eğer öyleyse onları önce kodlara dökmen lazım. En temel olarak html - css ikilisiyle. Kodları da en iyi, en rahat, ücretsiz olan Note Pad ++ Metin Editörüyle yazabilirsin. Nette araştır.
(Yanlış algıladıysam kusura bakma)

Kolay gelsin

gonzale_s

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok teşekkürler değerli yorumlarınız için ....