sorunuz yine anlaşılması zor olmuş
sanırım frontpage ile çalışırken yardımcı olarak kullanabileceğiniz programları soruyorsunuz
bu tamamen sizin sayfada kullanacağınız ögelere bağlı
fotoğraf kullanıcaksanız photoshop ile düzenleyin derim
flash dosyaları eklemek isterseniz flash yada swish gibi programlar
yani eklemek istediğiniz herneyse
profesyonel anlamda web sitesi için mutlaka bi üstadın (binenin) yanında pişmen gerekir ancak eğer amatör olsun benim emeğim olsun dersen de frantpage işini görür sanırım
dreamwiver flash vb şimdilik sana ağır gelebilir
emeklemeden yürümeye benzer yani o nedenle onların yanlız çalışacaksan hiç tavsiye etmem
elbette yapabilirsin ama pasayusufun dediği gibi emeklenmeden apalanmaz biliyorsun
önce hangi dili kullanacağına karar vericeksin
sonra o dil yapısının temelini öğreneceksin
daha sonra üyelik sistemi felan gelir arkasından
atıyorum php öğrenmeye karar verdin diyelim
internette php ile yapılmış örnekleri incelemen gerekicek
o zaman çok daha iyi anlarsın
Yayıncı sitelerinden demolarını indirebilirsiniz
aslına bakarsan istediğin yere gelmek için olmazsa olmaz koşullardan birisi PHP yada ASP bilgisi sahibi olman
kendi kodlarını yazacak seviyede olmasa bile kod mantığını bilip hazır örnek dosyaları editleyebilmen lazım
örneğin html kullanıyorum demişsin
bugün html site yapımı için en çok tercih edilen program frontpage dir
ancak frontpage kullanan bir çok insan bu programla yaptığı formları web üzerinde çalıştıramaz
ufak tefek detayları var çünkü
bunun yerine html yaptığın bir sayfada istediğin yere(atıyorum üye giriş alanına) bir PHP kod dizini bağlarsın ve işin çözülmüş olur
lafın özü eğer basit siteler yapmak istiyorsan html tek başına sana yeter ama iyi bir site yapmak istiyorsan farklı diller öğrenmek şart
program adı istemişsin
html için frontpage en kullanışlısı şu an
PHP için dreamweaver
aynı zamanda PHP için PHPEd adında bir program var tamamen türk yazılımı ve ücretsiz
bilgisayarını kasmazda
önce bunlardan birini edin ve PHP kurcalamaya başla
çok da zor olmadığını göreceksin