Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün kağıda karalarken böyle birşey çıktı. Bende tekrardan mouse ile freehand programında tekrardan çizdim. Mouse ile daha zor oldu ama sonunda bişeyler çıktı işte
eline sağlık arkadaşımın ya... güzel görünüyo...sadece yüz şekli biraz dahamı uzun olmalıydı...kafası biraz küçük kalmış selvi boylunun... siyah beyaz tam benlik çalışmalar...ama zucker i göremedim ben burda...
genel olarak güzel ama ceket arkası evet biraz göze batıyor rüzgardan uçuyor ise saçlar neden kımıldamamış o şekilde yapsa idin çok daha güzel olacaktı
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Zamanında küçük desenlerle başladım siyah beyaz çalışmalara, gittikçe parçalar birleşti ve bu aşamaya kadar geldi. Şimdi niyetimde arka mekanıyla bütün halde bir çalışma yapmak var. Ne kadar zaman alır bilmiyorum ama deniyecem.
kendimi gördüm sanki çalişmada yine güzel bir çalişma olmus emeğine sağlık freehand çizmene bayıldım bizmde ilk öğrendiğimiz programlardan biri pek çizim yaılmıyor ama sen çok iyi beceriyosun burda çizmeyi bu arada yoğunluk yüzünden izbandutu renklendirmeye yeni basladım haberin ola bittiği zamn yolıcam sana inş.