Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yanlışı anlatan bi afiş yapmam lazım...

halfmoon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar konumuz yanlış. Yanlışı anlatan bi afiş yapmam lazım fikirlerinize ihtiyçım var aklınıza gelen herşeyi benimle paylaşırsanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Afişe başlamadan llk yardım benden olsun, afişin ana konusu olan kelimenin doğru yazılımı "Yanlış"tır (konu başlığınızdakini de düzelttim), şimdiden kolay gelsin...

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar konumuz yanlış. Yanlışı anlatan bi afiş yapmam lazım fikirlerinize ihtiyçım var aklınıza gelen herşeyi benimle paylaşırsanız sevinirim.

Ama ne yanlışı ? Davranışlar mı , sigara alkol vs tüketimler mi ? Ana tema nedir yani yoksa genel yanlış mi .

byhemsinli

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu konuda yapılmış o kadar çalışma var ki farklı bir şeyler düşünmek çok zor gibi :)

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟

kardeşim bi yol düşün biri sol'a kıvrımlı giderken diğeri sağ'a tarafa doğru ayrılıyor. Bak sağ yada sol hangisini istiyorsan bi tarafı doğrular bi tarafı yanlışlar yap. Doğruların olduğu kısım sade olsun güzel gökyüzü sade evler 1 - 2 süsleme . yanlışların olduğu yeri cıvıl cıvıl yap. Evler arabalar havayi fişekler gösterişli ne varsa oraya doldur ama onların altınada bi ateş motifi koy. hani köküne ateş motifi işle. Tabi yanlışın olduğu tarafa aklına gelen ne varsa yanlışla ilgili koy gitsin yada tabelaya. Sonra özlü bir söz yazarsın olayı kapatırsın :) Örneğin ;

" Yanlış yolda giden bir atı , doğru yolda giden bir kaplumbağa geçer " . bu söz olmazda bu tarzda'da bi söz yazarsın olayı kapatırsın işte. Fikir benim rahatça yapabilirsin çalıntı değil kardeşim.

halfmoon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeşim bi yol düşün biri sol'a kıvrımlı giderken diğeri sağ'a tarafa doğru ayrılıyor. Bak sağ yada sol hangisini istiyorsan bi tarafı doğrular bi tarafı yanlışlar yap. Doğruların olduğu kısım sade olsun güzel gökyüzü sade evler 1 - 2 süsleme . yanlışların olduğu yeri cıvıl cıvıl yap. Evler arabalar havayi fişekler gösterişli ne varsa oraya doldur ama onların altınada bi ateş motifi koy. hani köküne ateş motifi işle. Tabi yanlışın olduğu tarafa aklına gelen ne varsa yanlışla ilgili koy gitsin yada tabelaya. Sonra özlü bir söz yazarsın olayı kapatırsın :) Örneğin ;

" Yanlış yolda giden bir atı , doğru yolda giden bir kaplumbağa geçer " . bu söz olmazda bu tarzda'da bi söz yazarsın olayı kapatırsın işte. Fikir benim rahatça yapabilirsin çalıntı değil kardeşim.

çok sağol ya :) ilaç gibi geldi desem yeri var yani ağzına fikrine sağlık kardeş :)

bu konuda yapılmış o kadar çalışma var ki farklı bir şeyler düşünmek çok zor gibi :)

yapılmış olan şeyler varsa aklında olan onlarıda söyleyebilirsiniz yani :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok sağol ya :) ilaç gibi geldi desem yeri var yani ağzına fikrine sağlık kardeş :)

yapılmış olan şeyler varsa aklında olan onlarıda söyleyebilirsiniz yani :D

sorun değil bu fikir bana ait rahat olabilirsin başkası tarafından yapılan birşey değildir. hayal gücünü yansıtırsan birazda internetten manipülasyon derslerine falan bakarsan iyi şeyler çıkartırsın.