Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardım Mimaki JV-130 Bayrak kırmızı rengi alamıyorum

Chunky

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar Mimaki JV-130 iç mekan plotter kullnaıyorum.. Bu işte yeniyim Matbaada grafiker olarak çalışıyordum. Birden kendimi bu işin içinde buldum ve tekim.

Bayrak kırmızı rengi alamıyorum onun yerine Magenta ya dönük bir renk veriyor baskıda. X-P kullnaıyorum Corelden yolluyorum.

Ben durumumu açıkca ifade ettim yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum...
Hoşcakalın...

Benzer konular

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
C:0 M:100 Y:100 K:0 değerlerini verin cmyk export edin problem düzelecektir.Eğer değerler zaten boyle diyorsanız Sarı kafanızda problem olabilir.Boya tanklarını kontrel ediniz.Dumperlari temizleyin.

Chunky

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ara rip programı yok bende Xp uyumlu Rip Programı varmı bu mimakinin...

Çok masraflı oluyorum ama arkadaşlar zor durumdayım bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

wenon

🌱Yeni Üye🌱
Ara rip programı yok bende Xp uyumlu Rip Programı varmı bu mimakinin...

Çok masraflı oluyorum ama arkadaşlar zor durumdayım bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

sıkıntı rip programında dogru ayar ve profilkullanmalısınız.
bana pm yoluyla cep numaranızı verirseniz size yardımcı olabilirim...

AkGeNc

🌱Yeni Üye🌱
Bunun nedeni boyanızdan tutunda kullandığınız programa, program dan tutunda profillere kaar bi çok şeyden kaynaklanabilir. Ben 5 sene kadar mimaki türkiye distribütörlüğünde çalıştım özelime eğer firma bilgilerinizi yollarsanız yerinde makinenize bakar ne gerekiyorsa ücretsiz olarak bilgilendiririz.