Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok koyo renler tercih etmissin ayrıca bukadar fazla malzeme kullanman kartı basitleştirmiş daha sade bişey olsa daha iyi olur. bu ürünleri karta koyucağına ayrı bir broşür şeklinde yapman daha doğru bence
müşterilere hem broşür hem kartvizitmi vereceğim ? dediğiniz gibi bende katılıyorum fakat yaptiğim işi tanıtan bir kart anca bu şekilde olur die düşündüm. sadeside olabilirdi fakat böylede hoş olur die düşündüm.
Çok karmaşık olmus projeksiyonun ısıgı hiç olamamıs bıraz opacity yapsan daha iyi olur yazılarada aynen beyaz renkte gölge verırsen daha güzel olucaktır hergun 5-10 dkda bunlardan yapıorum
Çok karmaşık olmus projeksiyonun ısıgı hiç olamamıs bıraz opacity yapsan daha iyi olur yazılarada aynen beyaz renkte gölge verırsen daha güzel olucaktır hergun 5-10 dkda bunlardan yapıorum
eğer grafik tasarım işi yapacaksan matbaa tekniğinide bilmen gerekiyor. verdiğin renkler baskıda nasıl çıkar, resimlerin boyutu acaba yeterlimi vs.... bence bu çalışna hoş olmamış. üzerinde çalışman gerekiyor.
bak şimdi arkaplan karmaşık oldugu için hep beyaz yazı rengı kullanıosn aslında gri tonlarda arka plan yapsan ismini bildiğimiz fontlardan kullansan renk uyumunu sağlasan 2 tane çizgiyle devre mantıgını kursan bi tane bilgisayar kasası koysan o çizgi yerine (eskiden) Ağ kablosu lan olsa süper bi kartvizit olur... Logo desen hiç anlamı yoq hiç..alakasz bi logo olmus ve basit... isim olarak söylersen firmamı yoksa kendıne has bı tasarım mı yapıcaksn bı başlk versen bı isim versen arkadaşlar logo yapmanda sana fiikir vericeklerdir... o kdr kapsamlı resım koymana efek yapmana gerek yok ztn renkler resımler görüldüğü gibi çıkmaya bılıyor matbaada ona dikkat et yada bu kartviziti hangi programda yaptıgını söylersen güzel olur... logo corel gibi duruo ama başkada olabilir.... biraz daha açıkla derdını anlat btn hrkes sana yardımcı olucaktır.... fikir konusunda...hadi kolay gelsin....