Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeni Hazırladığım Kartvizit

Linux

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kralteam.com
Yeni Hazırladığım Kartvizit Yorumlarınızı bekliyorum
graphic1wx9.jpg

alimyus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok koyo renler tercih etmissin ayrıca bukadar fazla malzeme kullanman kartı basitleştirmiş daha sade bişey olsa daha iyi olur. bu ürünleri karta koyucağına ayrı bir broşür şeklinde yapman daha doğru bence

Linux

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kralteam.com
müşterilere hem broşür hem kartvizitmi vereceğim ?
dediğiniz gibi bende katılıyorum fakat yaptiğim işi tanıtan bir kart anca bu şekilde olur die düşündüm.
sadeside olabilirdi fakat böylede hoş olur die düşündüm.

tuana18

🌱Yeni Üye🌱
çok karışık olmuş daha sade bir şey daha güzel olabilir die düşünüyorum.

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
gerçekten çok karışık olmuş ya:( biraz koyduğun ürünleri azalt firmanın ismi öne çıksın dersim kolay gelsin

bhrcicek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
baya kalabalık görünüyor ve renkler çok koyu sadeleştirmen daha iyi olabilir. başarılar

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
güvenlik kamerasından genelde ışık çıkmaz ama :)

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Çok karmaşık olmus projeksiyonun ısıgı hiç olamamıs bıraz opacity yapsan daha iyi olur yazılarada aynen beyaz renkte gölge verırsen daha güzel olucaktır :) hergun 5-10 dkda bunlardan yapıorum :)

Linux

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kralteam.com
güvenlik kamerasından genelde ışık çıkmaz ama :)

CEVABEN

Çok karmaşık olmus projeksiyonun ısıgı hiç olamamıs bıraz opacity yapsan daha iyi olur yazılarada aynen beyaz renkte gölge verırsen daha güzel olucaktır :) hergun 5-10 dkda bunlardan yapıorum :)

teşekkür ederim.
arkadaşlar hepinizin yorumları çok doğru ben direk yaptiğim için böyle biraz karışık oldu düzenlemeleri yapacağım.

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlara katılıyorum çooook karışık...

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
eğer grafik tasarım işi yapacaksan matbaa tekniğinide bilmen gerekiyor. verdiğin renkler baskıda nasıl çıkar, resimlerin boyutu acaba yeterlimi vs....
bence bu çalışna hoş olmamış. üzerinde çalışman gerekiyor.

SADELİK ÖN PLANDA OLSUN

matri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cok ugrasmissin, cok detayli olmus, arka yuzdeki yazilari biraz kucultursen daha iyi olur die dusunuyorum, ayrica GOZ cok ürkütücü duruyo bence.

Linux

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kralteam.com
Haklısınız arkadaşlar hatalarımı farkediyorum yavaş yavaş
teşekkür ederim.

eson

🌱Yeni Üye🌱
ewet arkadaşlara katılıyorum bencede çok karışık sadeleştırebılırsın ıyı calışmalar...

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
bak şimdi arkaplan karmaşık oldugu için hep beyaz yazı rengı kullanıosn aslında gri tonlarda arka plan yapsan ismini bildiğimiz fontlardan kullansan renk uyumunu sağlasan 2 tane çizgiyle devre mantıgını kursan bi tane bilgisayar kasası koysan o çizgi yerine (eskiden) Ağ kablosu lan olsa süper bi kartvizit olur... Logo desen hiç anlamı yoq hiç..alakasz bi logo olmus ve basit... isim olarak söylersen firmamı yoksa kendıne has bı tasarım mı yapıcaksn bı başlk versen bı isim versen arkadaşlar logo yapmanda sana fiikir vericeklerdir... o kdr kapsamlı resım koymana efek yapmana gerek yok ztn renkler resımler görüldüğü gibi çıkmaya bılıyor matbaada ona dikkat et yada bu kartviziti hangi programda yaptıgını söylersen güzel olur... logo corel gibi duruo ama başkada olabilir.... biraz daha açıkla derdını anlat :) btn hrkes sana yardımcı olucaktır.... fikir konusunda...hadi kolay gelsin....

cibelce

🌱Yeni Üye🌱
Kartvizit için daha sade bi tasarım olsa daha uygun olur. Herşeyi anlatmak istiyorsan ayrıca bi broşür yapmalısın.

baskici46

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yav abi çok karışık oluyor bu kartlar. sadelik her zaman güzeldir. sadeleştir bence

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
iyimiş valla... afiş, broşür, el ilanı, televizyon reklamı, insert veeee kartvizit hepsini bir arada çıkartmışın arkadaşım... ne diyim tebrikler....

sen bu kartviziti hiç hazırlamamış ol bizde hiç görmemiş olalım valla gece rüyamıza gircek korkucaz.. :) şaka yapıyorum alınmıyosun dimi...

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Hehehe dükkanımız yok ama yakında dukkan açarız şaka yapıyoruz alınmıyosun değilmi :p:p:) Öyle bi yapıcakki dönüşü müthiş olucak :)