Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeni Zombilerim

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yeni yaptığım zombi -, yaşayan ölü ya da ne diye adlandırırsanız- çalışmalarım. Son zamanlarda bunlar üzerine çalışmak daha bi haz veriyor, umarım dahası gelince paylaşırım. Üzerinde çalıştığım fotoğraflar kendime aittir. Çalışmaları dokunmatik ekranlı cep bilgisayarımda yaptım, o yüzden ders olarak veremiyorum.

Bu ilk çalışmam

hpzombi.jpg

Bu da ikinci çalışmam

zombi2p.jpg

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
gayet başarılı tebrik ederim. ama eksik kalmış gibi tamamlamayacakmısınız bu bitmiş halimi?

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Son zamanlarda bunlar üzerine çalışmak daha bi haz veriyor....................

ilğinç:)))))

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aklıma bitirmek için herhangi bi fikir gelmedi ama olabilir tabi. Şimdilik bitmiş hali bu:)

omerayar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Düşünce olarak güzel ama çalışmanı canlandırmak için ışıklara dikkat etmeliydin.Gözden çıkan kırmızı ışıklar yansımaları arkadan gelen karanlık gibi çok çamurlaşmış duruyor çalışman.

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
iyi bunları yaparken korkmadın :D güzel ve başarılı çalışmalar eline sağlık

ibrahimkck

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kardeş eurovizyonda lordi burda bunlar, gerçekten son zamanlarda bunları yapmaktan haz alıyormusun ? Neden bilmiyorum ama bunlar bana sanki suyun içinde yüzüyorlar gibi geldi bunlara insansı derin deniz canlıları diyelim :) . Zaten zombinin yüzünün yaralı-bereli , çatlaklarla dolu ... olması gerekirdi.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İlginç...ama başarılı gözüküyor emeğine sağlık...

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
siz puantistmisiniz? :) kullandığınız effect o izlenimi vermiş.. biraz daha işleyin isterdim. bence doğru yoldasınız. tebrikler..

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
birazcık daha çalıştım bakın bakalım nasıl olmuş :)

zombi3.jpg

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
sağ yanağın gözle kaynaşma noktaları, yanağa gizlenmiş yaratıkların göze saldırışı gibi.. oluşturduğunuz bu etki, çalışmaya "şaşı bak şaşır" edasıyla yaklaşmama neden oluyor.. baktıkça yeni şeyler görüyorum.. ben çiziminizi çok beğendim. tebrik ederim tekrar..

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
sağ yanağın gözle kaynaşma noktaları, yanağa gizlenmiş yaratıkların göze saldırışı gibi.. oluşturduğunuz bu etki, çalışmaya "şaşı bak şaşır" edasıyla yaklaşmama neden oluyor.. baktıkça yeni şeyler görüyorum.. ben çiziminizi çok beğendim. tebrik ederim tekrar..

teşekkür ederim, zaman buldukça paylaşırım yine :)

ozgurcuk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sabahın 4 ü sanırım gündüz baksam daha iyi :D Bu da çalışmanın başarılı sonuç verdiğinimi gösteriyor :p