Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Zeytinyağı ambalajı tasarlayacak;grafiker veyahut çalışabileceğimiz ajans arıyoruz.

ecotasarim

🌱Yeni Üye🌱
deneyimli bir ajans/ecotasarim olarak işlerinize talibiz

uluslararası markalar için çalışmış, 15 senenin üzerinde ajans deneyimi sahibi, şu anda da kendi ajansında çalışan bir sanat yönetmeniyim. teklifinizle ilgileniyorum. info@ecotasarim.com adresine email atabilirsiniz. görüşelim.

bazı işlerimizi aşağıdaki blog sayfasından görebilirsiniz.

ECO TASARIM

iyi günler.

ecotasarim

🌱Yeni Üye🌱
emailiniz?

emailinizi alabilirsem hakkımızda detaylı bilgi de gönderebilirim.

gurolozturk

🌱Yeni Üye🌱
Zeytinyağı teneke grafik, renk ayrım, komple... 0554 445 15 88 Teneke ölçülerine göre ekstra veya CMYK kolay gelsin...

cengizkus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar daha önce 4 ayrı firmaya zeytinyağı ambalaj, etiket çalışmaları yaptım ilgilenirseniz kuscengiz@yahoo.com

hayalci

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.hayalustasi.com
Daha önce komilinin özel seri zeytin yağları için çalışmalar yapmıştım. Portfolyomda benzeri ambaj çalışmaları yer almaktadır.(Ateşoğlu yoğurtları, nestle; nescafe magie, purina, vs.) Dilerseniz erkantokyurek800@hotmail.com iletişim adresim mail atarsanız ayrıntılı bir şekilde görüşebiliriz. İyi çalışmalar dilerim

nekinci

🌱Yeni Üye🌱
Anadolu üni.grafik mezunuyum ambalaj tasarımı konusunda deneyimliyim fiyat olarak cok uçlarda degilim kesinlikle ilgilenirseniz nhlekinci@hotmail.com

bynemo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
8 yıl grafikerlik yapmaktayım çeşitli sektörde grafiker olarak çalıştım
fotoğraf üzerine 2 yıl
reklam üzerine 2 yıl
reklam - dijital baskı oparatörü & tabela üzerine 3 yıl
cam fabrikasında şimdi duşakabin cam desenleri için çizim & tasarım üzerine 1yıl

deneyime sahibim

kullandığım programlar

corel draw serileri
photoshop serileri
freehand serileri

extra olarak bir çok program kullanıyorum ama corel, photoshop, freehand çok iyi
diğer programları kısmen kullanıyorum benim tasarımlarımda bana yardımcı olabilecek kadar.

Mehmet EKİCİ
by-nemo@msn.com
bynemo.ekici@gmail.com
0541 355 58 10

skacir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ambalaj konusunda size tatminkar sonuçlar sunabilirim. İşi bilenle çalışmak güzeldir müsteri parasını öderse özeldir.

sinankacir@hotmail.com