Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Zor bir müşteriyle daha karşı karşıyayız...

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar gerçekten çok zor beğenen bir kuruyemişci esnafımız var. Camları kaplanacak fakat şöyle bir resim istiyor. Camın sağ ve sol üst köşelerinden çuvaldan dökülen kuruyemiş görseli istiyor. Ben nerden bulacağım o görseli? Ücretli / Ücretsiz yardımcı olabilecek arkadaş varsa her türlü iletişime geçmeye hazırım.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar gerçekten çok zor beğenen bir kuruyemişci esnafımız var. Camları kaplanacak fakat şöyle bir resim istiyor. Camın sağ ve sol üst köşelerinden çuvaldan dökülen kuruyemiş görseli istiyor. Ben nerden bulacağım o görseli? Ücretli / Ücretsiz yardımcı olabilecek arkadaş varsa her türlü iletişime geçmeye hazırım.

* Fotoğraf stüdyosu ile anlaşılır.
* Ürünler stüdyo ortamına götürülür.
* Ürünlerin çeşitli açıları ile fotoğraflandırması, renk ayrımları ve dekupeleri yapılır.
* Müşteride bu esnada monütörden çekimlere bakarak istediği görselin yakalanması sağlanır.
* Fotoğrafçıyla önceden konuşulmuş olmalı ve sizinde kar marjınızla beraber kuruyemişçi esnaf vatandaşa FATURA edilir.

* İş biter mutlu bir biçimde herkes o akşam içmeye, eğlenmeye gider..

Son.

GrapikselDesign

🌟Usta Tasarımcı🌟
Zor müşteriye zorlu bir fatura çıkartırsın ve başka işlere bakarsın ;)

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
* Fotoğraf stüdyosu ile anlaşılır.
* Ürünler stüdyo ortamına götürülür.
* Ürünlerin çeşitli açıları ile fotoğraflandırması, renk ayrımları ve dekupeleri yapılır.
* Müşteride bu esnada monütörden çekimlere bakarak istediği görselin yakalanması sağlanır.
* Fotoğrafçıyla önceden konuşulmuş olmalı ve sizinde kar marjınızla beraber kuruyemişçi esnaf vatandaşa FATURA edilir.

* İş biter mutlu bir biçimde herkes o akşam içmeye, eğlenmeye gider..

Son.

Bu çok güzel bir yaklaşım fakat Afyon standartlarında ne bahsettiğiniz bir stüdyo var ne o ürünü o şekilde çekebilecek bir fotoğrafçı var nede faturalandırdıktan sonra o faturaya itiraz etmeyecek esnaf var.. Malesef Afyon grafikerine sahip çıkmıyor. Program bilseler hepsi herşeyi yapacak kıvamda... O yüzden hazırda öyle bir resim varsa onu kullanmayı planlıyorum.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu çok güzel bir yaklaşım fakat Afyon standartlarında ne bahsettiğiniz bir stüdyo var ne o ürünü o şekilde çekebilecek bir fotoğrafçı var nede faturalandırdıktan sonra o faturaya itiraz etmeyecek esnaf var.. Malesef Afyon grafikerine sahip çıkmıyor. Program bilseler hepsi herşeyi yapacak kıvamda... O yüzden hazırda öyle bir resim varsa onu kullanmayı planlıyorum.

iStock Photo: Royalty Free Stock Photography, Vector Art Images, Music & Video Stock Footage | iStock

gulizkdd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sxc.hu diye bir site var yüksek çözünürlükte fotoğraflar var ücretsiz. Fakat dediğin tarzda bir fotoğraf bulabilir misin bilemiyorum istersen bir gözat belki işine yarayan bir şey çıkar