cebo
🌱Yeni Üye🌱
selam arkadaslar ...sanal popstar yarismasi icin hazirladigim logo insallah beyenirsiniz yorum yazmayi unutmayalim lütfen 
selam arkadaslar ...sanal popstar yarismasi icin hazirladigim logo insallah beyenirsiniz yorum yazmayi unutmayalim lütfen![]()
Beyenmeyiz ama belki beğeniriz... (Türkçeyi düzgün kullanalım lütfen)
İ harflerinde noktalar yok... Düşünce ve uygulama fena değil... Yansımada sorun var... Biraz da renksiz ama genel olarak ben beğendimeline sağlık
kardes sen orda yazandan anlamiyorsan ben napiyim. bir tek nokta eksik ama farketmez sen rahat ol yorumunu türkcem hakkinda degilde tasarimlarim hakkinda yaparsin bundan sonra
Sinancım belki söylediğinde kendince haklısın lakin bazı şeyleri aştıktan sonra bir yazım hatası yada bariz birşey gördüğünde tecrübeli bi insanın gözüne gözüne batarya arkadaşlar burda imla klavuzu görevini gören arkadaşlara özel bi ödül falan mı veriyorlar. Gerçekten hata başı mı alıyorsunuz ödülleri merak ediyorum. Bir seferinde benimde başıma böyle bişey geldi yanlış yaptığımı anlatana kadar girmediğim kılık kalmadı lütfen tamam Türkçemize sahip çıkalım ama burda edebiyat bölümünde şiir yarıştırmıyoruz tasarımlara yoğunlaşırsanız sevinirim.. Saygılar.
Sinancım belki söylediğinde kendince haklısın lakin bazı şeyleri aştıktan sonra bir yazım hatası yada bariz birşey gördüğünde tecrübeli bi insanın gözüne gözüne batarBilmem anlatabiliyomuyum
![]()