Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Beni dinle..sanal popstar yarismasi logosu..yorum bekliyorum

cebo

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.weiser-design.de
selam arkadaslar ...sanal popstar yarismasi icin hazirladigim logo insallah beyenirsiniz yorum yazmayi unutmayalim lütfen :D

benidinlekk3.jpg

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Sanal popstar yarışması içinse, ordaki mikrofona gerek yok diye düşündüm.
Geliştirilebilir.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
selam arkadaslar ...sanal popstar yarismasi icin hazirladigim logo insallah beyenirsiniz yorum yazmayi unutmayalim lütfen :D

Beyenmeyiz ama belki beğeniriz... (Türkçeyi düzgün kullanalım lütfen)

İ harflerinde noktalar yok... Düşünce ve uygulama fena değil... Yansımada sorun var... Biraz da renksiz ama genel olarak ben beğendim :) eline sağlık

denise

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Beyenmeyiz ama belki beğeniriz... (Türkçeyi düzgün kullanalım lütfen)

İ harflerinde noktalar yok... Düşünce ve uygulama fena değil... Yansımada sorun var... Biraz da renksiz ama genel olarak ben beğendim :) eline sağlık

İ harfleri gerçekten önemli,Türkçemize sahip çıkalım.Genel anlamda hoşuma gitti yalnızca biraz renk eksik..Emeğine sağlık. :)

Sonay Görkem

👑Efsanevi Grafiker👑
kardes sen orda yazandan anlamiyorsan ben napiyim. bir tek nokta eksik ama farketmez sen rahat ol yorumunu türkcem hakkinda degilde tasarimlarim hakkinda yaparsin bundan sonra

Sana yapılan hakkındada cevap verirsen daha iyi olur değil mi ?

Diğer iki arkadaş çalışma hakkında yorum yapmış da ne olduş ? karşılık senden ne almışlar ?

HepYek '' Mikrofona gerek yok '' demiş. Nerde buna cevap ? Mirofonu koymanda bi amaç var sanırım.

denise '' Renkler eksik '' demiş. Neden o rekleri kullandın mesela?

Şimdi kalkmış kendini savunma gücünle. Hakkında yapılan Türkçe sorunuyla ilgileniyorsun. Bende senin yorumuna cevap verip çalışmana yorum yapmıyorum.Bence yapılan yorumlar her ne olursa olsun konu başlığının altındaysa eğer saygı duymalısın.Sonucta Yapılan iş senin tarafından çıkıyor.

AyrıcaÖnder çok iyi değinmiş ki : Çalışmada dahi ''BENIDINLE'' gene Türkçe dışı . Neyse.

İyi Forumlar.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Sorumluluk ne demek biliyor musunuz...?

Kişi söylediği sözden sorumludur...
Kişi yazdığı yazıdan sorumludur...
Kişi yaptığı eserden sorumludur...
Başka insanlarla birşeyler paylaştığın zaman gelecek eleştirileri saygıyla karşılamak da bir sorumluluktur...
"Yorum belkiyorum" dedikten sonra hoşuna gitmeyen yorumlara tepki göstermek, "arıza çıkarmak" gibi kaba söylemler dile getirmek de sorumluluğu kaldıramamanın bir tepkisidir...

Birisi size "arkadaşım fermuarın açık" deyince de böyle tepki mi veriyorsun ki "arkadaşım kullandığın Türkçede hatalar var"denilince bu kadar tepki gösteriyorsun. Amacım yanlış bir durumdan sizi kurtarmaktı, iyiliğe verdiğiniz tepkiler de yüksek sorumluluk sahibi (!) olduğunuzun bir göstergesidir... Keşke siz de çalışmanız hakkındaki yorumlarım için cevap verseydiniz...

Saygılarımla

Kazak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben bunu beyenmedim birader.. heheyt.

böyle bu kadar resimsel kurumsal kimlik çalışması olmasın. en azından vektörel yapsaydın. plastik olarak iyi görünüyor ama.

aboo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha renkli olabilir di

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Sonay ve Önder abartmayın. Sizin de mesajlarınızda bariz görünen bir çok hata var. Konu sahibi arkadaşa gelince üslubun fazla sert ;) Asıl konuya yani çalışmana gelince gayet iyi eline sağlık ama bence farklı font kullan derim . . ;) Arka zemindeki mikrofonu kaldırma, iyi duruyor..

Sonay Görkem

👑Efsanevi Grafiker👑
te0man bey yüksek müsadenizle size özürlerimi sunuyorum. haklısınız (?).

sssbul

🌱Yeni Üye🌱
bence güzel saede olmuş emeğine sağlık

virtual-king

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşımız bu kadar yorumun üzerine hala cevap vermemiş bende teoman arkadaşımıza katılıyorum fontu değiştirmeyi dene bence çok klasik biraz daha renklendirebilirsin göz alıcı durmuyor...

macscream

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya arkadaşlar burda imla klavuzu görevini gören arkadaşlara özel bi ödül falan mı veriyorlar. Gerçekten hata başı mı alıyorsunuz ödülleri merak ediyorum. Bir seferinde benimde başıma böyle bişey geldi yanlış yaptığımı anlatana kadar girmediğim kılık kalmadı lütfen tamam Türkçemize sahip çıkalım ama burda edebiyat bölümünde şiir yarıştırmıyoruz tasarımlara yoğunlaşırsanız sevinirim.. Saygılar.

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
ya arkadaşlar burda imla klavuzu görevini gören arkadaşlara özel bi ödül falan mı veriyorlar. Gerçekten hata başı mı alıyorsunuz ödülleri merak ediyorum. Bir seferinde benimde başıma böyle bişey geldi yanlış yaptığımı anlatana kadar girmediğim kılık kalmadı lütfen tamam Türkçemize sahip çıkalım ama burda edebiyat bölümünde şiir yarıştırmıyoruz tasarımlara yoğunlaşırsanız sevinirim.. Saygılar.
Sinancım belki söylediğinde kendince haklısın lakin bazı şeyleri aştıktan sonra bir yazım hatası yada bariz birşey gördüğünde tecrübeli bi insanın gözüne gözüne batar :) Bilmem anlatabiliyomuyum :)

macscream

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sinancım belki söylediğinde kendince haklısın lakin bazı şeyleri aştıktan sonra bir yazım hatası yada bariz birşey gördüğünde tecrübeli bi insanın gözüne gözüne batar :) Bilmem anlatabiliyomuyum :)

Muhammetciğim belki söylediğinde sende kendince haklısın lakin bazı şeyleri aştıktan sonra bir yazım hatasını yada bariz bir şeyi gördüğünde tecrübesinden kaynaklı gözüne gözüne batabilir ama tecrübemiz bize küstahlık yapmamızı gerektirmez sonuçta burdaki bütün insanlar muhteşem, profesyonel, tecrübeli falan değil öncelikle insanlığımızdan sorumluyuz yok mesleğimizden sorumluysak mesleğimizi belirleyelim, imlacı olmak isteyene başarılar inanın çok başarılı olurlar. :D ama bi çalışmaya grafiker gözüyle bakanlar i'ye ı ya takılmasınlar sadece bi uyarı şeklinde olsun! burdaki arkadaşı gene insaflı bi şekilde uyarmışlar, bense intiharın eşiğine gelmiştim bilmem anlatabiliyor muyum? ayrıca tashih yapmışsın anlatabiliyomuyum değil Muhammetciğim.

Son düzenleme:

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Grafikerler.net > Grafik Tasarım > Logo > Beni dinle..sanal popstar yarismasi logosu..yorum bekliyorum

Konu Grafik tasarım kategorisinin alt bölümü olan logo kısmına açılmış.

Eğer konu Grafikerler.net > Kampüs > Ödevler ve Deneme Çalışmalar bölümüne açılmış olsa dediklerinizde haklısınız. Ancak arkadaşımızın seçtiği alan Grafik tasarım kategorisi ve Logo bölümü bu bölümde profesyonel arkadaşlarımız yorum yapar ve yorum bekler. Eğer üye kendisine güvenemiyorsa ve tecrübesizim diyorsa lütfen Ödev ve deneme çalışmalar bölümüne konusunu açsın ve ayrıca bu dediğim bölüme açmıyorsa mesajlarında dikkat etmiyorsa imla hatalarına, görselinin üstündeki imla hatalarına dikkat etmek zorunda. Ve kimsede neden bu kişiyi böyle yorumluyorsunuz diyemez. Kimsenin uslubunu ölçmek bir başkasına kalmamıştır. Biz yönetim olarak bile rahatsız edici uslubu olan kişilere nazik ve kibar bir dilde yaklaşırken siz bir başkasının yorumunu yorumlayıp tepkileri üstünüze almayın. Bu gibi durumlarda rahatsız olduğunuz mesajları gördüğünüzde yönetime bildir butonunu kullanarak örnek bir üye olabilirsiniz. Aksi halde tepki alırsınız.

macscream

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:D çok ağır konuşuyorsun kardeşim işte bu zoruma gitti!

Bu arada tasarım normal yani sanal olmayanları bile cıvıl cıvıl bu tasarım bana biraz içkarartıcı gibi geldi sanal olduğu için daha uçuk şeyler eklene bilir... Başarılar arkadaşım.