Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

buyrun benim:)kendime logo yaptım

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
logofv5.jpg

Benzer konular

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
bence bu logo karantinaya alınmalı :D
elinize sağlık çizimler güzel ama renkler bence çok karışmış daha sade renkler kullnasanız daha ii olur gibi geliyor bana ;)

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
teşekkür ederim yorumunuz için ama ismim doğayla içeçe:)o yüzden deniz ve gökyüzü renkleri buluşsun istedim

logo1sg8.jpg

kendpc0.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu logoları tek renk ve gerektiğinde minicik olarakta düşündünmü? Nasıl gözükeceler bakalım? Bence bir logoda bu kadar renk ve karmaşa gereksiz. Olmamış.

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu logoları tek renk ve gerektiğinde minicik olarakta düşündünmü? Nasıl gözükeceler bakalım? Bence bir logoda bu kadar renk ve karmaşa gereksiz. Olmamış.

aynen katılıyorum
biraz daha sadelik ve netlik istiyorum bende

bu arada dogadaki renklerin tümü okadarda koyu degil biraz daha acık tonlarınıda kullanabilirsin mesela

kolay gelsin iyi calısmalar........

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
iki çalışmayada bir anlam veremedim bu ne kargaşa arkadaşım...

grafikerkatili

🌱Yeni Üye🌱
kusura bakma ama üsten aşağı faul olduğu için eleştiremiyorum bile. sadece olmamış diyorum onun için

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
arkadaşlar eleştirileriniz için sağolun ama ben daha çok yeniyim yani bu logoları tabi ki kimse basmaz sadece eğlence olsun diye başharflerimden avatar gibi bir deneme yapmıştım.Logo zor sanat cidden forumda iyi örneklerini sergileyen arkadaşlara tebrikler buarada:)

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
zaten olmamış sözünü duyan
ben bu işte yeniyim cümlesini arkasına sıgınıyoo

bence yoruma acmadan önce kendi kendine bi yorum yapsaydın keske
olmusmu olmamısmı gözü rahatsız eden bi tarafı varmı diye

gerekirse 5-6 çalışma yapacaksın kendin bundan eleyeceksin
2-3 tane begendigini paylaşıma acıp yorum bekleyeceksin

yani özetle kendi begenmedigin hiç birşeyi mümkün oldugunca paylaşıma acma

yoksa aldıgın yorumlar karsısında şevkin kırılabilir

bu yazdıklarımıda yanlış anlama ama bence bu böyledir

kolay gelsin daha iyi çalışmalarını bekliyorum

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
o zaman forumda acemiler başlığı açılsın oraya koyalım sonuçta herkes yaptığı işin iyi olmasını ister ben ilk denememi sergilemeden esirgemedim çünkü matba ortamında bulunmadım renkler nasıl olmalıdır bilmiyorum haftaiçi alakasız bir işte çalışıyorum bayağa yoğun ve tempolu bir iş mesaisi oluyor haftasonları gittiğim kursta sonuçta bana sihirli değnek değdirmiyor.Elimden geleni yapıyorum.Ama arkadaşlar bu site sadece profesyonellere açıksa üyeliğimi iptal edebilirim.Ben sadece usta kalemler veya amatör arkadaşlarımız bu sanat dalında yardımcı olsun diye burdayım.İnşallah daha iyi olarak karşınıza çıkarım.Buarada eleştirileriniz yapıcı olduğu için teşekkür ederim arkadaşlar

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
sözlerimin yanlış anlaşılmadıgını umuyorum ve ekliyorum

ustalık çıraklıktan
patronluk paradan yada babadan gelir

yunucu

🌱Yeni Üye🌱
ARkadaslar sonucta bi emek vermişler elinize salık arkadaslar

neHirneT

🌱Yeni Üye🌱
Bence Çok Güzel Olmuş Arkadaşım:) Ellerine emeklerine sağlık diyorum.Lütfen arkadaşlarımızın heveslrini kırayalım.motive etmemiz lazımki başarılarına bizlerde dstek vermiş oluruz :).Herşey gönlümüzün isediği güzellikle le gecsin:) Sevgiler ben Nehir.:)

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence bu logo karantinaya alınmalı :D
elinize sağlık çizimler güzel ama renkler bence çok karışmış daha sade renkler kullnasanız daha ii olur gibi geliyor bana ;)

söylediklerine katılıyorum kardeş :D :D :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
o zaman forumda acemiler başlığı açılsın oraya koyalım sonuçta herkes yaptığı işin iyi olmasını ister ben ilk denememi sergilemeden esirgemedim çünkü matba ortamında bulunmadım renkler nasıl olmalıdır bilmiyorum haftaiçi alakasız bir işte çalışıyorum bayağa yoğun ve tempolu bir iş mesaisi oluyor haftasonları gittiğim kursta sonuçta bana sihirli değnek değdirmiyor.Elimden geleni yapıyorum.Ama arkadaşlar bu site sadece profesyonellere açıksa üyeliğimi iptal edebilirim.Ben sadece usta kalemler veya amatör arkadaşlarımız bu sanat dalında yardımcı olsun diye burdayım.İnşallah daha iyi olarak karşınıza çıkarım.Buarada eleştirileriniz yapıcı olduğu için teşekkür ederim arkadaşlar

Öncelikle konu başlığımız hoş değil.

Kurumsal bir logo değil ise bunu dijital art yada serbest çalışmalar bölümünde paylaşmalısın. Bu bölüme eklediysen bu eleştriler normaldir.

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆

Eğer bu işi severek yapmaya karar verdiysen eleştirilere açık olmalısın... Şahsen ben bazen acımasız eleştirileri yeni başlayan arkadaşları kamçılamak için yapıyorum... Eleştriler her zaman olacak dünyanın en iyiside olsan olacak ve bu eleştiriler sende nasıl daha iyisini yapabilirim sorusunu uyandırmalı.. şevkini kırmamalı... Eğer yorum olarak birkaç kişi birden olmamış diyorsa... Araştır logolara bak, birdaha dene, birdaha dene... Kendini geliştir... Ama sakın ben bu işi yapamıyorum kimse beğenmiyo diye düşünme... Eğer böyle düşünürsen soğursun ve bırakırsın... Forumda Temel Tasarım İlkeleri isimli bir konu var orayıda incelemeni tavsiye ediyorum..