Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekden Çok Güzel ... Kendi Tarzını Oluşturmuşsun Tebrik Ediyorum... Umarım Devamından Bizi Mahrum Bırakmazsın, Yorum Bile Yapmaya Gerek Olmayan SÜPER ÇALIŞIMALAR
Gerçekden Çok Güzel ... Kendi Tarzını Oluşturmuşsun Tebrik Ediyorum... Umarım Devamından Bizi Mahrum Bırakmazsın, Yorum Bile Yapmaya Gerek Olmayan SÜPER ÇALIŞIMALAR
Bu Yapdığın İmzalarda Çok Güzelde FORUM O Boyutlarda İMZALAR Kullanmamıza İzin Vermiyor .Belki Bi Razdaha Geniş Boyutlarda O İmza Yüklememize İzin Veri Yönetim Hee ?
Bu Yapdığın İmzalarda Çok Güzelde FORUM O Boyutlarda İMZALAR Kullanmamıza İzin Vermiyor .Belki Bi Razdaha Geniş Boyutlarda O İmza Yüklememize İzin Veri Yönetim Hee ?
burası için yapmadım zaten.. burası kullanmıyor çünkü bazen gerçekten acayip kişiler gelip kocaman imza koyuyorlar gereksizce.. açmaması daha iyi bence yönetimin.. zaten bu imzayı anca bu şarkıcıyı tanıyan kullanmaz mı? Ben fanlar için tasarlamıştım burada ise tasarımı paylaşmak için koydum..
İlk çalışmayla özellikle son çalışman hoşuma gitti.Değişik ve hoş olsa gerek dugularını aktarırken.Kendi iç dünyanla savaşıyo gibisin..eline yüreğine sağlık tebrik ederim ''Recorded Butterflies''