Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendim için bir logo hazırladım. Lütfen yönlendirme
o göz bebeğini çok korkutmuşlar herhaldeendişeli korkak ürkek bakıyor.bu yüzden de negatif bi elektrik verdi bana doğrusu.sayfayı ilk açtığımdaki duygu ve düşüncelerim bunlar kolaylıklar diliyorum çalışmalarınızda
acd de büyük bir algı sorunu var. Bunu açmam gerekirse... Eğer orada yazan harf c ise d algıyı kaybediyor. Eğer yazan o ise d algılanıyor fakat bu sefer de c harfi de o gibi algılanmış oluyor. eğer isminizi yazmış olmasanız ben c yi kesinlikle o olarak algılardım...
Yorumlardan dolayı teşekkürler ( Doğan dışında ) Çizerim kelimesini iki anlamda düşünmüştüm. biri Çizer kişi diğeri de malum. Ama anladım kiilk anlamı pek anlaşılmıyo değiştircem. Teşekkür ederim. Ayrıca C-D ayrıntısına da teşekkür ederim onu da düzenliycem
acd de büyük bir algı sorunu var. Bunu açmam gerekirse... Eğer orada yazan harf c ise d algıyı kaybediyor. Eğer yazan o ise d algılanıyor fakat bu sefer de c harfi de o gibi algılanmış oluyor. eğer isminizi yazmış olmasanız ben c yi kesinlikle o olarak algılardım...
arkadasım logo ii de büyük olmus yanyana kullansan ve çizerimin yerine tasarlarım ve o gri çiszgiyi kaldırıp c nin üstünde d nin kuyuğuna kadar yazarsan daha ii olur gibime geliyo
Öncelikle eline emegine saglik. Güzel calisma, iki ayrı logo gibi duruyor bence. ACD tek başına kullanılırsa "Çizerim" hariç daha güzel olacak gibi. Üstteki A nın içindeki göz çok sakil duruyor ve gereksiz bir yogunluga sebep oluyor. "Çizerim" yerine baska bir slogan bulman gerekiyor ve kullanacagın yer olarakta a ve c nin altı olabilir diye düşünüyorum.Başarılar.