Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kişisel Çalışmam

Benzer konular

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle ellerinize sağlık, emek harcamışsınız...Ancak;

Dizayn'ı sembolize edecek bişeylerin olması lazım, farklı birşey...
-Bu tip çalışmalarda dizaynı ve grafiği ön plana çıkarmak istiyorsak(ki mesleğin gereği bu) ozaman hazır shapelerden uzak durmalıyız...(ejderha,süs)

Kendi tasarladığınız bir çalışma daha etkileyici olacaktır...
Atıyorum; Ben çalışmanıza baktığımda, içeriğin hazır vektörlerden yapıldığını biliyorum, neyi dizayn ettiniz diye sorarım:) müşteride sorarsa vay halinize...

Umarım söylediklerimi yanlış anlamazsınız...Nacizane fikirlerim bu yönde, başarılar diliyorum...

Saygılar...

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Bakınız kişisel web sayfama

Kişisel web sayfanıza yorum yapmadım, bu çalışmanıza yorum yaptım.
(kişisel web sayfanız iyi olabilir-kötü olabilir , orası bizi ilgilendirmiyor,buraya koyduğunuz çalışma önemli yorumlayanlar için...)

Her yorum yazanı oraya göndermezsiniz umarım...

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
bakmasa kişisel sayfanıza?
onun yerine siz kurallara baksanız?
link vermek yasak diye kaç sefer topik kapatmışız ona baksanız?
çalışmalar eğer ki bu işle alakalı kişi ve firmalara ait ise iletişim bilgileri görünmemeli diye kaç çalışmayı kaldırmışız?

link silindi

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
Arkadaşım kendinden ve yaptığın işlerden o kadar emin görünüyorsun ki, aslında ne kadar büyük gaflet içerisinde olduğunu göremiyorsun.
Bence insanları kendi web sitene yönlendirerek puan kaybetmek yerine, kendini geliştirip biryerlere varmayı amaç edinmelisin

Ve şunu unutma;
Bir İnsanın kendisine yapabileceği en büyük kötülük, "Ben artık oldum!" diye düşünmesidir...

senoldizayn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben oldum değil ne olucam diye bakıyorum bu işe arkadaş hazır bi tasarım yapmışşın dedi kişisel sayfama bakarsa ordaki tasarım ile özdeşleşmiş bir çalışmadır.Web sayfam ne ise burdaki tasarımda onun izleri vardır.siyah ve bayazın tasarıma yansımasıdır kartvizitteki ejderha için ok o hazır alınmış bir jpeg keşke onu çizebilseydim ama bi tablet alıp üzerinden geçmeye gerek yok böyle idare eder şimdilik.

Ayrıca iyiki bu siteyi keşfetmişim çok yararlı oldu biçokşey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum.Yanlış anlaşılmak istemem ben çok iyiyim falan demiyorum arkadaşım aslında haklı yeni bişeyler üretmek "tasarım" adıdır zaten.

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
iyi hoş da ben neden sürekli sizi uyarıyorum kurallar diye?
arkadaşım sen bizi kaale almıyormusun?
flood yasak!

senoldizayn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yeniyim kurallarınızı gözden geçiriyim Tşk.