oda sizin düşünceniz tabiki saygı duyarım ben ilgi çekeceğini düşünüyorum ama sölediklerinizide göz ardı ettiğimi düşünmeyin sakın teşekkürler düşünüp buraya fikrinizi yazmanız bile benim iin yeterlidir
beckham a verilen effect çok fazla ve anlamsız.Yapılan background a kullanılan renk gri canlı olmamış.Heleki bu çalışma one way vision olacaksa bence camda fazla bir alacası olmıyacaktır.Eforu neden iki kere kullanmışsınız onuda anlamadım.Bence daha farklı ve göze çarpan birşeyler yapabilirdiniz.Emeğe saygı duyup elinize sağlık diyorum..
beckham a verilen effect çok fazla ve anlamsız.Yapılan background a kullanılan renk gri canlı olmamış.Heleki bu çalışma one way vision olacaksa bence camda fazla bir alacası olmıyacaktır.Eforu neden iki kere kullanmışsınız onuda anlamadım.Bence daha farklı ve göze çarpan birşeyler yapabilirdiniz.Emeğe saygı duyup elinize sağlık diyorum..
eywallah saolun yorunlar için fotoyu müşteri getirdi ben becham efendiyi düzeltim baya ama yapacağım birşey yok müşteri dah siyah beyaz istiyordu zor ikna ettim böle olmasına yorumlarınız çok çok am çok teşekkürler arakadaşlar