Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

photoshop da ki dosyayı corelde nasıl açabilirim

uayasirr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar photoshop daki dosyayı hangi formatta kaydedersem corelde acar üzerinde değişiklik yapabilirim... şimdiden tşklr..

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
PSD kaydedin corelde import edin

uayasirr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim

uayasirr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu şekilde corel de acılıyor ama hepsi bitmap olarak gözüküyor vektörel olarak alma şansım yok mu?

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
iyide photoshop pixel formatlı bir yazılım zaten ? vector oluşturup istediğin kadar büyütemezsin diye biliyorum

_aysegul_1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corel x4 de (tabi logonun dp yi yüksek olmak kaydıyla) resmin üzerinde sağ tuş yapılıyor.çıkan seçeneklerden quick trace yi tıklayıp bekliyorsun sana çizimini çıkartıyor. ama dediğim gibi x4 de oluyor x3 te varmı bilmiyorum bir dene istersen.(resimin dp si yüksek boyutunu küçük kullanki bilgisayarı kasmasın)

uayasirr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
x3 de de trace seçeneği var ama önemli olan benim photoshopta yapılan broşür çalışmasını corelde acıp üzerinde değişiklik yapmam corelde acıorum ama hepsi bitmap olarak gözüküyor ve çözünürlükleri çok az....

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çözünürlüğü Photoshopta artır corele öyle çek. (image size'den ebat değiştirmeden 300 dpi yap ama fotoğraflarına dikkat et eğer küçükse bozulurlar...)

Ama vektörel olmasını istiyorsan corelde baştan yapmaktan başka bir çaren yok.

SeneQreu

🌱Yeni Üye🌱
Photoshopta ki çalışmanı work path ile path yap. daha sonra Export seçeneğinden path to illistrator seçeniğini tıklayıp eps veya ai kaydet. sonrasında Corele import edebilirsin. Ama sadece path'ini , en azından dış hatlarını tekrar çizmen gerekmez.

Ultio

Magic & Mayhem
♾️Grafik Gurusu♾️
Photoshopta ki çalışmanı work path ile path yap. daha sonra Export seçeneğinden path to illistrator seçeniğini tıklayıp eps veya ai kaydet. sonrasında Corele import edebilirsin. Ama sadece path'ini , en azından dış hatlarını tekrar çizmen gerekmez.

Konu tarihi 20-11-2009

Ultio

Magic & Mayhem
♾️Grafik Gurusu♾️
Tam olarak neyi vurgulamak istediğinizi anlayamadım

Konunun yazıldığı tarihten bu yana gerek konu sahibinin artık cevabını çoktan almış olması, kullandığı programların sürümlerinin düşmesi ve en son cevabın yine 2009 yılında verilmiş olması size yazmadan önce bir şey ifade etmelidir.