Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pizzacı İçin Logo ve A4 Çalışmam

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bakalım çalışmamı beğenicekmisiniz, ÇATI Pasta logosunu tanıyosunuz, broşür için ön hazırlık ve pizza çatı logosunu yeni yaptım :) Ve birde kahve afiş gibi kullanacağım :)

picture2ff4.jpg

ilaneg8.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Olay budur, mükemmel :lol:

bayram7007

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
pizzamız kilo yapar diyor usta sanki göbekli ve şirin ( benim gibi:) ) ellerine sağlık gayet net ve anlaşılır bir çalışma. tebrikler

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
Gayet güzel ellerine emeğine sağlik..

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
gerçekten de hoş olmuş..Tek önerim tepsideki pizzayı gerçek bir pizzayla bütünleştirmen..

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
gerçekten de hoş olmuş..Tek önerim tepsideki pizzayı gerçek bir pizzayla bütünleştirmen..

Teşekkür ederim ve evet pizzayı gerçek düsünmedim diğil ama ordaki vectör amcanın durumunu bozmak istemedim :) aa pizza gerçek ben vectör misali :D olur diye denemedim ama denerim

Son düzenleme:

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
harika bir çalışma elinize sağlık. budur yani ;)

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
acıktım pizza istedi canım :) olmadı şimdi Kıvanç :)

kahve afişini begendim cok hoş olmus gercekten.eline saglık...ama sağdaki siluet bembeyaz degil de sütlükahve tonlarında olsa dahamı güzel bir bütünlük olurdu sanki afişin genel renkleriyle? beyaz fazla parlak duruyor genel renklere bakınca?ne dersin?

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
acıktım pizza istedi canım :) olmadı şimdi Kıvanç :)

kahve afişini begendim cok hoş olmus gercekten.eline saglık...ama sağdaki siluet bembeyaz degil de sütlükahve tonlarında olsa dahamı güzel bir bütünlük olurdu sanki afişin genel renkleriyle? beyaz fazla parlak duruyor genel renklere bakınca?ne dersin?

Doğru haklısın onu fikir almak amacıyla inan resmi bulduğum gibi uyguladım, kahve tonunda veya turuncuya dönük bi bulur vereceğim etrafına bakalım nasıl duracak...pizza olayınıda bekleriz Edirneye :) Uzunköprüde açılıyor gerçi daha ben bile yemedim ama pizza hut ve diğerlerine rakibiz...

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
hımm piki bakalım..tesekkur ederim nazik davetin için..iyi olurdu :) hele de bi iftar sofrası olursa dimi ;).kısmet..

dedigin tonlamalar olursa eminim daha hoş olacaktır..turuncuyu deneme aslında..o da sırıtır sanki..kahve tonları olması daha karizmatik olur ;) iyi çalışmalar..

halehale

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gusel olmus başarılı bir çalışma kutlarım