Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Program zorlukları

thecastle

🌱Yeni Üye🌱
Photoshop,freehand,illustrator,flash,3d max,cinema 4d bu programlardan hangisini öğrenmek daha zor?Yardım lütfen...Bildiğiniz bi site varsa lütfen söyleyiniz...

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yardım edelim de ben sizin amacınızı anlamadım. Hangisi zorsa onu mu öğreneceksiniz? :)
siz ne işle meşgul olmak istediğinizi yazın biz de size hangi programları öğrenmeniz gerektiği konusunda bildiğimiz kadar yol göstermeye çalışalım...

yazarcizer

🏆Pro Tasarımcı🏆
Daha saydıklarının ne işe yaradığını ve neden öğrenmen gerektiğini bilmiyorken, üstüne bir de açtığı başlığı da takip etmeyen sayın saman alevi, bütün bunları nasıl sebat edip de öğreneceksin ha?

Son düzenleme:

keskin3858

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öğrenmek istedikten sonra zor diye birşey yoktur bence programları boyle sınıflandırmamak lazım en ii sorabilecegin soru
hangi programda uzamanlaşman gerektiğidir buda senin hangi yönde eğilim istediğine göre değişkendir. İlk başta hangi sektörde ne tarzda tasarım yapacağını belirler bence :)

thecastle

🌱Yeni Üye🌱
ya üyeliğime ben bakmıyodum o yüzden konuyu takip edemedim kusura bakmayın.Bende internet yokdu o yüzden takip edemiyordum konuları bundan sonra daha dikkatli olurum teşekkürler...

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
hangisini bilmiyorsan en zoru o.