Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tam olarak çalışmanın ne oldugunu anlamadım (broşürmü yada bi kapak çalışmasımı)...neyse "izmaksan" yazısının kenarlarında problem var gibi gördüm, arkadaki desen ortalı değil mesela iyi görünmüyor göze...birde firmanın çalışma alanını renk ve kompozisyon olarak pek yansıtmıyor.. diğer görselleri incelemeni tavsiye ederim başarılar.
Sırf merakımdan soruyorum yanlış anlamayın. Nedir bu? Kapak gibi ama kapak değil, broşür hiç değil... Bir de sipariş geldi demişsiniz, ne olarak basılması planlandı?
Sırf merakımdan soruyorum yanlış anlamayın. Nedir bu? Kapak gibi ama kapak değil, broşür hiç değil... Bir de sipariş geldi demişsiniz, ne olarak basılması planlandı?
fazla ego iyi değildir.. Bur da yayınlama sebebin yanlışlarını öğrenmek, kendini geliştirmek olmalıdır. Sana tavsiyem daha fazla örnekler incele. Daha çok çalış. Etiket çalışmaların da bence olmamış çok boş duruyor..
fazla ego iyi değildir.. Bur da yayınlama sebebin yanlışlarını öğrenmek, kendini geliştirmek olmalıdır. Sana tavsiyem daha fazla örnekler incele. Daha çok çalış. Etiket çalışmaların da bence olmamış çok boş duruyor..