Onur KARADAĞLI;356631' Alıntı:
Ben neden beğenmediğimi son satırlarımda söyledim sizlerinde beğendiğinizi söylemiş olmanız gibi.. masumca sordum neresini beğendiniz diye ben beğenmediklerimi sayabiliyorum sizde beğendiklerinizi sayarsınız diye sordum..
ilave edeyim neden beğenmediğime üsstekilere ek olarak.. o çalılar hazır brush, arabada hazır bursh bayrak zaten jpg geriye kalan karalama efecti ve bir layerin limunisity yapmak burda emek göremedim.. Ayrıca Grafik-Tasarım kuralları vardır (okuluda bu yüzden vardır) bu kuralların hiç birine uymuyor.. elbette tasarımcı özgürdür ama bayrağı istediği gibi kullanmakta değil...
Kırıcı olmak değil amaç. paylaşım yapabilmek.. Anlayışınıza teşekkürler..
Bu yorumdan sonra aşağıdaki yorumların hala gelebiliyor olması insanların yazılanlara gösterdiği dikkati açıkça gösteriyor...Ayrıca tasarım anlayışlarınıda! ------Syn. Onur KARADAĞLI, teşekkürler...
Çalışma yaparkenki amaç sapıtılınca yorumlardaki amaçta sapıtılıyor...
Bence araba tutkunları için tam bir masaüstü resmi.. Saol...
Araba tutkunları için mi?
By_HeMŞinLi;357083' Alıntı:
şahane olmuş. elinize sağlık...
Sizin yorumunuz kadar şahane olamaz...Sizinde elinize sağlık.
bence bunu sen çizmemişssin sadece oraya bir ay yıldız tutuşturmuşun çünki bu resmin orjinali bende var
Al bide burdan yak...Bunlar çizim değil zaten...Hazır brushlar...Çalışma okadar basitki anında böyle bişey yapılabilir...Kimse bana ortada emek var demesin! Şimdi bunu emek olarak gören bir nesil , yarın iki tıka şaheser der... Bunda emek varsa günler alan-üstüne haftalarca kafa yorulan vs vs çalışmalarda ne var? Bu işe yeni başlayan birinin bu çalışmaya süper dendiğini gördüğünü bir düşünün...Ufkunuzu bukadar dar tutmayın...
Ya siz hayatınızda süper görmediniz, yada bu sizin sınırınız...
Vallahi yazık...İçler acısı bir durum...Bilmiyorsan susacaksın...Bir bilene danışacaksın...Şahane-harika-süper-berbat-ıyyyyy-hırsız- hede- hudu-meee-meeee- bla- bla-bla demiyeceksin!
Gerçi boşuna yazıyorum...Buda okunmayacak ve devamında gereksiz yorumlar gelmeye devam edecek.
Bide ek olarak, yaşadığı ülkenin bayrağını bu işe bulaştıranlar var...Bayrak-dil-din hiç fark etmez...Hangi ülkenin olursa olsun...Sanat yapıyorsun sanat...Harf harf söyliyeyim durun; S-A-N-A-T...
Sanane bayraktan-dilden-dinden....Sanatın evrenselliği nerde! Ama amaç farklı olunca, bayrakta eklenir, dinde...Çalsın sazlar, oynasın kızlar, gelsin alkışlar-tebrikler-bravolar...