Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

TÜRKIYE turk bayragi!!!

BYsameTR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ARKADASLAR BIRAZ HAYAL GUCUNU KULLANAYIM DEDIM NEWARSA CIZDIM
BENCE GUZEL BIR CALISMA OLDU

turkiye02underjpgry3.jpg

hasansubasi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel çalışma ben beyendim eline sağlık

BYsameTR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Begendiginize sevindim dogrusu calismalarim insaallah devam edecektir!!!

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Ne varsa çizmişsiniz evet.
Ne anlamamız gerekiyor bu çalışmanızdan?
Ama sizce güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık o zaman.

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben bir anlam yükleyemedim çalışmaya. Ama genel olarak iyi gözüküyor bir şey dışında. Sizce Ay yıldızda bir problem yokmu. Gökyüzünde olduğu için duruşunda bir tuhaflık var gibime geldi.

astek79

🌱Yeni Üye🌱
güzel hoş bi çalışma olmuş eline sağlık kardeşim. başarılar...

Meliha Bostancı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar bana asker çerçeveleri lazım fotoğrafçıların kullandığı yardım cı olurmusunuz

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Bayrak kanunundan haberiniz var mı?

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
ARKADASLAR BIRAZ HAYAL GUCUNU KULLANAYIM DEDIM NEWARSA CIZDIM
BENCE GUZEL BIR CALISMA OLDU

Sence güzel olmuş bence?... Araba ile bayrak arasında bağ kuramadım
ördekle küvet koysan belki...

güzel çalışma ben beyendim eline sağlık

neyi beğendiniz.. yada neresini?

çok güzel de neyle çizdini merak ettim

Neresi güzel biraz anlatabilirmisiniz?

emeğine sağlık.
bravo valla süper:)

:S bravo alacak kadar güzel yani?

Her bayrak gördüğmüzde bravomu dicez bir tane tasarım kuralına uymuyor bayrak bu şekilde karalanmış gibi duruyor aşağıda bi araba var neden var çözemedim..

3 tane Photo Shop efecti ile iş yapmak heleki bayrağı bu şekilde kullanrak yapmak ve burada paylaşmak yürek ister.. Sadece yüreğine tebrikler..

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
yürekten başka emek ve hayal gücüde var bu kadar insan buna güzel deyip beğendiyse senin göremediğin bişeyler var herhalde arkadaşım

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
yürekten başka emek ve hayal gücüde var bu kadar insan buna güzel deyip beğendiyse senin göremediğin bişeyler var herhalde arkadaşım

Onur arkadaşımız aslında haklı olarak bir tespitte bulunmuş.

Türk bayrağını her isteyen her tasarımda kullanırsa kötü niyetli olunmasa bile yanlış anlamlar çıkacağından çok tehlikeli bir durumdur.

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑

Ben neden beğenmediğimi son satırlarımda söyledim sizlerinde beğendiğinizi söylemiş olmanız gibi.. masumca sordum neresini beğendiniz diye ben beğenmediklerimi sayabiliyorum sizde beğendiklerinizi sayarsınız diye sordum..
ilave edeyim neden beğenmediğime üsstekilere ek olarak.. o çalılar hazır brush, arabada hazır bursh bayrak zaten jpg geriye kalan karalama efecti ve bir layerin limunisity yapmak burda emek göremedim.. Ayrıca Grafik-Tasarım kuralları vardır (okuluda bu yüzden vardır) bu kuralların hiç birine uymuyor.. elbette tasarımcı özgürdür ama bayrağı istediği gibi kullanmakta değil...

Kırıcı olmak değil amaç. paylaşım yapabilmek.. Anlayışınıza teşekkürler..

Qsman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence araba tutkunları için tam bir masaüstü resmi.. Saol...

imza06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence bunu sen çizmemişssin sadece oraya bir ay yıldız tutuşturmuşun çünki bu resmin orjinali bende var:)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Onur KARADAĞLI;356631' Alıntı:
Ben neden beğenmediğimi son satırlarımda söyledim sizlerinde beğendiğinizi söylemiş olmanız gibi.. masumca sordum neresini beğendiniz diye ben beğenmediklerimi sayabiliyorum sizde beğendiklerinizi sayarsınız diye sordum..
ilave edeyim neden beğenmediğime üsstekilere ek olarak.. o çalılar hazır brush, arabada hazır bursh bayrak zaten jpg geriye kalan karalama efecti ve bir layerin limunisity yapmak burda emek göremedim.. Ayrıca Grafik-Tasarım kuralları vardır (okuluda bu yüzden vardır) bu kuralların hiç birine uymuyor.. elbette tasarımcı özgürdür ama bayrağı istediği gibi kullanmakta değil...

Kırıcı olmak değil amaç. paylaşım yapabilmek.. Anlayışınıza teşekkürler..

Bu yorumdan sonra aşağıdaki yorumların hala gelebiliyor olması insanların yazılanlara gösterdiği dikkati açıkça gösteriyor...Ayrıca tasarım anlayışlarınıda! ------Syn. Onur KARADAĞLI, teşekkürler...

Çalışma yaparkenki amaç sapıtılınca yorumlardaki amaçta sapıtılıyor...

Bence araba tutkunları için tam bir masaüstü resmi.. Saol...

Araba tutkunları için mi? :)

By_HeMŞinLi;357083' Alıntı:
şahane olmuş. elinize sağlık...

Sizin yorumunuz kadar şahane olamaz...Sizinde elinize sağlık.

bence bunu sen çizmemişssin sadece oraya bir ay yıldız tutuşturmuşun çünki bu resmin orjinali bende var:)

Al bide burdan yak...Bunlar çizim değil zaten...Hazır brushlar...Çalışma okadar basitki anında böyle bişey yapılabilir...Kimse bana ortada emek var demesin! Şimdi bunu emek olarak gören bir nesil , yarın iki tıka şaheser der... Bunda emek varsa günler alan-üstüne haftalarca kafa yorulan vs vs çalışmalarda ne var? Bu işe yeni başlayan birinin bu çalışmaya süper dendiğini gördüğünü bir düşünün...Ufkunuzu bukadar dar tutmayın...
Ya siz hayatınızda süper görmediniz, yada bu sizin sınırınız...

Vallahi yazık...İçler acısı bir durum...Bilmiyorsan susacaksın...Bir bilene danışacaksın...Şahane-harika-süper-berbat-ıyyyyy-hırsız- hede- hudu-meee-meeee- bla- bla-bla demiyeceksin!

Gerçi boşuna yazıyorum...Buda okunmayacak ve devamında gereksiz yorumlar gelmeye devam edecek.

Bide ek olarak, yaşadığı ülkenin bayrağını bu işe bulaştıranlar var...Bayrak-dil-din hiç fark etmez...Hangi ülkenin olursa olsun...Sanat yapıyorsun sanat...Harf harf söyliyeyim durun; S-A-N-A-T...

Sanane bayraktan-dilden-dinden....Sanatın evrenselliği nerde! Ama amaç farklı olunca, bayrakta eklenir, dinde...Çalsın sazlar, oynasın kızlar, gelsin alkışlar-tebrikler-bravolar...

Son düzenleme: