Fatos KESKİN
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu arada. Arkadaşlar getirdiğim mesir macununu beğendiniz mi?
Bide mesir lokumu wardı
İkram getiren bütün arkadaşlara teşekkür ederiz. Hepsi çok güzeldi.:smile:
Bide mesir lokumu wardı
Bide mesir lokumu wardı
Bide mesir lokumu wardı
resmen "Grafigenekon" tehtidi altındayım.
korkuyorum. Lakum mazlumlarını koruyun arkadaşlar...
yedik içtik konuşduk eğlendik
gelmeyenler adına üzgünüz...
çok şeyler kaçırdılar....
hersey cok güzeldii
lokumlar, mesir macunları ve diğer ikramlar için arkadaşlarımıza tesekkür ederiz
kesenize bereket arkadaşlarr
yanındayız tamerr
Arkdaşlar, anket sonuçlarını hazırlamaya başladık yakın zamanda anket sonuçlarını ve paylaşmaya söz verdiğimiz bir kaç materyali daha paylaşacağız.. Lütfen bunlarada ilgi gösterin, evet eğlendik neşelendik ama boş bir buluşma olmadığınıda gösterelim..
Onur bey biz istanbulda olduğumuz için katılamadık
ne anketi?Bizede bilgi vermisiniz rica etsem
Anketler siteye konuldugunda bilgi sahibi olacaksınız. Ve bu sadece İzmir üyelerinin olmaktan çıkıp tüm sitemizi ilgilendirecek bir sonuç olacaktır.
Evet güzeldi uzun yoldan gelmiş gibi bir tadı vardı. :rofl:
Anketler siteye konuldugunda bilgi sahibi olacaksınız. Ve bu sadece İzmir üyelerinin olmaktan çıkıp tüm sitemizi ilgilendirecek bir sonuç olacaktır.
Onur bey biz istanbulda olduğumuz için katılamadık
ne anketi?Bizede bilgi vermisiniz rica etsem
Afiyet bal şeker olsun. Nedemek. Herzaman. Nede olsa hepimiz grafik kardeşliğinin üyeleriyizİkram getiren bütün arkadaşlara teşekkür ederiz. Hepsi çok güzeldi.:smile:
Ewet beni Potoshop yapmamışlar. Napalım. Ben her halimle iyi sayılırım.(iyiyim desem ukalalık olur heraldeRıdvan photoshop yapılmamış sanırım.![]()
Afiyet olsun ne demek rıca ederim.ikramlar gerçekten harikaydı hepinize teşekkür ederim
Eksik olma. Allah hepimize bol kazanç bol müşteteri wersin inşallah(daha dorusu müşteri gibi müşteri).Bide freelance çalışanların sıkıntısı cok oluo. Neyse. Dertliyiz. Açmıyalım şimdi ağzımızı...hersey cok güzeldii
lokumlar, mesir macunları ve diğer ikramlar için arkadaşlarımıza tesekkür ederiz
kesenize bereket arkadaşlarr
yanındayız tamerr
Yiğit kardeşimiz mesir macunsuzda aslan gibi maşallah. Bende biraz çığırtkan bi insanım ama yaşcakda bizden büyük kardeşlerimiz olduundan pek çığırtkanlık yapmadımsenin mesir macunları yiğite yaradı kaplan kesildi birdenşaka bi yana çok güzeldi bütün ikramlar iççin teşekkür ederiz :rofl:
Bursayıda unutmayalım
Ben anlayamadım henüz olayı ama sabırsızlıkla bekliyoruz![]()