herkes, herşey çok güzel görünüyo.kıskandım ama inşallah devamını getirirsiniz arkadaşlar![]()
Benim buluşmamın içinde reklam vermek haa.. hemde başka bir buluşmaya.. Syn. Volkan Tekin sizi forum kurallarıyla değil.. ahlak ve arkadaşlık kurallarıyla uyarıyorum tekrarı halinde kendimi banlarım![]()
...
İrem hanım sizide esefle kınıyorum.. iyiki istanbula misafir olacaksınız..
Çok kıskandıysanız bekleriz----> https://www.grafikerler.net/2-istanbul-grafikerler-net-toplantisi-t48445.html
Haklısın bir an utandım kendimden... Bu reklamı ben değil senin yapman gerekirdi çünkü.
![]()
eweeet istanbulda bize izmir kadar ilgi alaka olsa yeter
ama fazlasınada hayır demeyiz...nasipse gelecez ve görecez...
Varyaa izmirden size en canavar Özel Üyeyi yolluyoz.. başına bişi gelirse dar ederiz size istanbulu.. tüm buluşmalarınıza 35 kişi gelip sabote ederiz...![]()
![]()
arkadaşlar burası fazla kaynıo. Biraz sakin olalım lütfen![]()
Kaynayan kazan.
Assolisten en son çıkardan yola çıkarak; biz sizden sonra geliyoruz dememin yanısıra şunu da matematiksel olarak eklemek isterim;
35>34![]()
Evet ama matematiksel boyutu budur. Sizin bahsettiğiniz olsa olsa trafiksel boyutu olur.
![]()
Ozaman daha önce gelen bir rakamdan bahsetmeliyim...
16![]()
Varyaa izmirden size en canavar Özel Üyeyi yolluyoz.. başına bişi gelirse dar ederiz size istanbulu.. tüm buluşmalarınıza 35 kişi gelip sabote ederiz...![]()
![]()
Merak etmeyin Onur Bey..Kendisi bizzat şahsıma zimmetlidirSizin kıymetliniz bizim kıymetlimiz
ayrıca 35 kişi gelmeniz için yapabilirizde emin değiliz henüz
![]()
Size bir aritmatik gerçeği sunayım...35 - 34 ten sonra gelir...
Bu da sanırım 35 diye diye dilinde tüy bitenlere güzel bir cevaptır...
![]()
Biz arı kardeşliğini savunuyoruz.. İstanbul bizden iyisini yapsınki biz bi daha kine dahada iyisini yapalım..