kopukhasan
♾️Grafik Gurusu♾️
Eleştirilerinizi alabilir miyim?
ben bu adaama çok kılım bu adamın olduu tasarımada iyi kötü bir yorum yapamam kusura bakma.
iyi forumlar...
bu şekilde yorum yazarak polemik yaratmayalım lütfen
polemik yaratmıyorum üstat yanlış anladın beni yorum yapmamakta bir yorumdur kusura bakma yanlış anlaşılmışım...
"1 al 1 de burdan yak gibi olmuş..." Başlığa bakınca doğru değil sanırım. Eminim bir çok yorum gelecektir. Ellerinize sağlık.
Yorum yapmamak sadece susmaktır. Neyse yanlış anlaşılmışsınız.
yorum yapmamak susmak anlamına gelmez
hoşuna gitmiyor olabilir bende seviyorum sagopa kajmer pisimist herkezın zevki ayrıdır adam sana burda sagopanın parçalarını dinletmiyor veya nasıl bir adam oldugunu sormıyor sordugu şey açıkça belli yaptıgı bir çalışmanın nasıl oldugunu soruyor umarım sana ne demek istedigimi anlamışndırpolemik yaratmıyorum üstat yanlış anladın beni yorum yapmamakta bir yorumdur kusura bakma yanlış anlaşılmışım...
hoşuna gitmiyor olabilir bende seviyorum sagopa kajmer pisimist herkezın zevki ayrıdır adam sana burda sagopanın parçalarını dinletmiyor veya nasıl bir adam oldugunu sormıyor sordugu şey açıkça belli yaptıgı bir çalışmanın nasıl oldugunu soruyor umarım sana ne demek istedigimi anlamışndırilk olanı daha güzel bence dostum
![]()